Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimarts, de maig 24, 2005

El PP pitiús duu 6 mesos sense pàgina web

Més de 6 mesos després de ser objecte d'un atac per part d'activistes informàtics, la web del PP d'Eivissa i Formentera segueix inactiva. Els responsables de la web del partit conservador varen quedar aleshores en evidència per la vulnerabilitat de la mateixa. De fet, els hackers varen denunciar que aquesta falta de seguretat afectava també la pàgina institucional del Consell, si bé no hi varen entrar. Actualment ens podem trobar amb un anunci que diu, després de la versió castellana del mateix missatge, "Estem renovant el nostre web, molt aviat hi serem amb vosaltres", amb una incorrecció gramatical que salta a la vista.

5 Comments:

Anonymous Anònim said...

El responsable polític de la pàgina web del Consell és Dieguito Guasch. De la del PP també? Ji,ji,ji. Quina eficàcia.

24/5/05 8:15 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Això va ser culpa del Pare den Dieguito, com que se va ficar amb els "mahometanos" ja varen vorer el que va venir a continuació jeje..

24/5/05 4:09 p. m.  
Anonymous Anònim said...

I alguns altres diuen que porten gairebé 6 mesos esperant un pla especial per ses Feixes i que ben aviat se'ls hi aprovarà per silenci allò que només votaren "inicialment". Quin Nivell que tenim!

24/5/05 4:43 p. m.  
Anonymous Anònim said...

des que es va aprovar el Reglamiento de Planeamiento, allà pel 1978, tal vegada?

24/5/05 6:57 p. m.  
Anonymous Anònim said...

eivissenc, es veu que aquí suspen tothom. L'aprovació del pla general del 2003 no era una aprovació inicial sinó la d'un avanç de pla general, que, evidentment, no té els mateixos efectes.

25/5/05 7:35 a. m.  

Afegeix un comentari

<< Home