Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dilluns, de maig 23, 2005

Va legalitzar el Pacte la mansió il·legal de Cretu?

No és la primera vegada que algú de l'entorn del PP (inclòs el mediàtic) o del mateix Cretu diu que el Consell va beneir l'obra sota el mandat de Pilar Costa. De fet és un dels arguments preferits pels que volen salvar la casa i els responsables de les il·legalitats comeses. Però la veritat és que el Consell del Pacte mai no va donar la seua aprovació legal a la mansió de Corona. Senzillament se li va donar la cèdula d'habitabilitat, que és un mer tràmit quan l'Ajuntament corresponent ha donat el final d'obra.
Les informacions més recents diuen que el certificat de final d'obra es va donar il·legalment, però la normativa que regula les cèdules d'habitabilitat no permet al Consell controlar aspectes de legalitat urbanística. Només preveu que pugui enviar inspectors per veure si realment es compleixen les condicions d'habitabilitat en sentit propi (que la casa tengui les necessàries dimensions, instal·lacions, etc.).
És clar que també hi ha qui pensa que tenint en compte que hi havia un contenciós en marxa contra les llicències, el Consell hagués pogut fer alguna cosa més que limitar-se a comprovar que s'havien presentat tots els papers requerits. En aquest sentit, les mirades es dirigeixen a Vicent Tur, que era qui controlava el departament encarregat de concedir les cèdules d'habitabilitat.

12 Comments:

Anonymous Anònim said...

Umm, tengo algunas dudas al respecto. Conozco un edificio que carece desde hace años de la cédula de habitabilidad por incumplimientos nimios en comparación al 'pisito' de Cretu.

23/5/05 8:21 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Si la cosa depenia de Vicent Tur és normal que no es fes res. De tota manera, el que fa el PP són excuses de mal pagador. Qui va donar la llicència i el final d'obra era l'ajuntament de Sant Antoni i els seus responsables. Ara, com els boixos malcriats, volen repartir les culpes.

23/5/05 10:14 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Seguro que el edificio que conoces no tiene cedula porque no le han dado el certificado de final de obra. En general los ayuntamientos son muy puñetas a la hora de dar los finales de obra. A no ser que estés bien conectado, claro.

23/5/05 10:42 a. m.  
Anonymous Anònim said...

De lo que se deduce que Cretu estaba bien conectado, ¿no?

23/5/05 11:52 a. m.  
Anonymous Anònim said...

que le dieran la cedula de habitabilidad no significa nada.

lo que se hace para otorgar la cedula es revisar que la edificacion tenga toda la documentación, certificado final de obra de los tecnicos, final de obra ayuntamiento, etc..

23/5/05 2:27 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Cretu estaba bien conectado... y bien adinerado, que eso a veces tambien influye.

23/5/05 4:12 p. m.  
Anonymous Anònim said...

que poco entendeis a vicente tur, el decidio un dia que estaba harto de los niños(vaya, que los aguantes sus padres) y como le habian dicho que habia poca gente de san juan que quisiera esta en politica y funcionaba las cuotas de pueblos, pues se pillo el coche y bajo a vila. Alli tuvo la gran idea de entrar por la avda. España y como primero encontro el psoe, pues alli se quedo.

si hubiera ido andando desde vara de rey sería del pp.

entendeis ahora porque el psoe quiere peatonalizar al maximo...

24/5/05 7:33 p. m.  
Anonymous Anònim said...

zzzzz

24/5/05 7:38 p. m.  
Anonymous Anònim said...

ooooooooo

24/5/05 7:40 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Molt bo¡ Juas¡

25/5/05 12:43 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Sí. Molt bona la pàgina 3 d'avui (ahir) a l'Última Hora. No els deu passar un full pel cul ( amb perdó)

25/5/05 12:45 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Ningú va legalitzar la mansió de Cretu. No es pot.

25/5/05 12:07 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home