Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

divendres, de maig 20, 2005

Deu anys anunciant la disciplina urbanística

Una de les consignes del PP després de l'aprovació del Pla Territorial Insular ha estat que començava una era de control i disciplina urbanística. Així ho ha anunciat repetidament el Conseller d'Urbanisme en entrevistes als mitjans de comunicació.
No podem jutjar el conseller per fets passats, perquè realment ell no hi era. Però és un fet que el conseller tot sol no podrà posar ordre en un tema on també hi tenen molt a dir els alcaldes del seu partit i els membres de la Comissió d'Urbanisme, entre d'altres. En tot cas, sabem ja que aquests anuncis de mà dura contra el desgavell urbanístic no és la primera vegada que es fan.

Diario de Ibiza, agost del 1995

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Ni n'han fet mai ni en faràn. Només arribar es carregaren la secció de Disciplina Urbanística creada la passada legislatura. Fins i tot crec que posaren a una de les funcionàries de la dependència com a secretària d'Estelita Matutes. Freudià, no?

20/5/05 8:28 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Correcció: la funcionària era una zeladora d'obres d'Urbanisme que va demanar ser secretària de n'Estelita. La secció de Disciplina Urbanística es pot dir que no existeix. Crec que hi deu haver un o dos funcionaris a Urbanisme que s'hi dediquen però també fan altres coses. I els zeladors (corregiu-me si m'equivico) no ho són de disciplina sinó d'Urbanisme en general. No crec que hi hagi voluntat real de posar en funcionament la Disciplina Urbanística. Altra cosa és que quedi bé dir-ho a la premsa.

20/5/05 4:32 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home