Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimarts, de maig 17, 2005

Ses Castellones: "Donde dije digo, digo Diego"

L'antiga Comissió de Patrimoni (ara integrada amb la d'urbanisme), va desestimar la destrucció de la casa pagesa de ca ses Castellones a la seua primera reunió durant el govern del Pacte i en un parell d'ocasions més. Els arguments es basaren en un informe tècnic del Consell que destacava la seua importància dins el conjunt històric de Sant Ferran. Ara que s'ha tornat a tractar el tema, l'autor d'aquell informe ha dit que es pot tombar perquè està en mal estat i així consta en l'acta d'una reunió a la que ha tengut accés Eivissa Cofidencial.
El funcionari és el mateix que va dir en un informe que les 22 tombes de la necròpoli rural d'època romana trobades a les obres del segon cinturó de ronda no mereixien la pena ser conservades. Pareix que pertany a la categoria de tècnics que té una especial capacitat per fer informes favorables a la voluntat dels polítics de torn.
D'aquesta manera, es pot dir que el PP no només ha autoritzat l'enderrocament de la casa pagesa, sinó que l'Ajuntament de Formentera ha anul·lat, amb el vist-i-plau de la CIOTUPHA, el Pla Especial de Sant Ferran aprovat per la COP.

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

A veure si es cauen les màscares d'alguns tècnics que amb els seus informes avalen decisions polítiques impresentables.El dia que empurin a un i el polític de torn es renti les mans, ja s'espavilaran. No és la primera ni de bon troç que ha fet aquest personatge. No l'interessa el patrimoni sino conservar la seva capelleta de poder.

17/5/05 9:43 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Els arguments tècnics per a defensar la desaparició de Ca ses Castellones no tenen qui els defensi. És vergonyós que els tècnics emparin la desaparició del nostre patrimoni. I més, quan tenen un conseller que és el d'expatrimoni.

17/5/05 9:55 a. m.  
Anonymous Anònim said...

No, malauradament no t'equivoques. A Eivissa hi ha molt de "pessebrisme" i els que abans semblava que es preocupaven molt pel patrimoni ara callen com a covards. Hi ha silencis clamorosos. Tot sigui pel plat de llenties

17/5/05 6:04 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Hola, algú em podria dir el nom d'aquest tècnic del Consell? Gràcies

20/5/05 5:30 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home