Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

divendres, de maig 13, 2005

Es cou la primera crisi important del "tripartit"

El "tripartit" que governa l'Ajuntament de Vila (PSOE, EU i ERC) podria enfrontar-se a una crisi abans de gaire si no es resolen aviat les diferències sobre la reordenació del port. Des de fa setmanes no hi ha novetats sobre el tema, però aquest dissabte ens confirmen que se celebrarà una important reunió. Es tracta d'una assemblea convocada per Esquerra Unida, però oberta a sectors independents propers al tripartit.
La reunió hauria de servir per fixar la posició definitiva de la coalició d'esquerres sobre les diferents alternatives de reforma de les instal·lacions portuàries. D'entrada, es preveu que aquesta posició serà contrària al projecte de l'Autoritat Portuària de fer una enorme plataforma aferrada al dic de Botafoc. No només això, sinó que també es podria escenificar un forta discrepància amb la posició del PSOE, que s'inclina per beneir aquell projecte a canvi d'algunes contrapartides (tant econòmiques com en forma de cessió d'espais a la part interior del port).

14 Comments:

Anonymous Anònim said...

Tot el que no sigui mostrar-se contundentment en contra dels projectes d'Autoritat Portuària no serà digne de dir-se progressista.
La pregunta és: acabarà això amb discrepàncies a través de la premsa i després, seguirem governant tots junts, com ha passat anteriorment?

13/5/05 8:26 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Esperem que el PSOE no torni a imposar els seus criteris sobre els altres dos socis com va fer amb el PGOU

13/5/05 9:46 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Vaja un gol ens van colar amb aquest cony de dic. Suposadament era per seguretat i no hi havia d'haver ocupació del mirall del port. La descarrega de combustible de moment no s'hi fa i ara ja ens parlen d'una plataforma que ens costaria un puig sencer. A mi em sembla indignant, insostenible i una brutorada com poques.

13/5/05 11:02 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Matutes ha de donar sortida a tanta grava que pensa extreure i al PSOE se li fa es cu pepsicola per fer-li es gust, mirau sinó què va passar amb es sector 6 des PGOU, i gairebé tots passaren pes tub i a més, segons aquesta notícia, s'ha de despendre que tampoc va suposar cap crisi. Eivissa es deu merèixer alguna cosa millor

13/5/05 11:58 a. m.  
Anonymous Anònim said...

El món d'Esquerra Unida bascula des de fa anys entre les opcions enlluernades que per poc acaben amb ells (Anguita, sector Frutos, etc.) i el ser senzillament "pegellida" dels socialistes (com Iniciativa per Catalunya i al que aspiren sectors d'IU a nivell estatal). Ni en un cas ni en l'altre el rumb és gaire clar, les aportacions sempre són minses, el porvenir fosc... Instalats ara els eivissencs en l'apegellidament, sobretot viler, seria tota una noticia que recuperassin lloc i posició. Serà? Esperem.

13/5/05 1:28 p. m.  
Anonymous Anònim said...

El PSOE no va imposar el seu criteri sobre els altres al PGOU. Si fos per ells, encara seria pitjor, especialment a ses Feixes.

13/5/05 4:59 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Es putes comunistes se les arreglaren genial per infiltrar els verds a Mallorca a través de'n Miquel Angel Llauger.

M'hi jugo un ou que volen arreplegar es vot verd orfe den Buades escenificant virtut ofesa

En Balanzat es va negar durant anys a anar de bracet amb IU, sabent que es eivissencs no volíen saber res que dels rojos: li va anar be per posicionar els Verds d'Eivissa pero despres que li foteren puntada de peu al cul en les lluites internes, aná de candidat per IU en les llistes europees.

Algú sap que fa darrerament es nostro antic President des Grup Gent Jove?

Balan.. ets massa bona gent: no et deixis enredar per tercera vegada

13/5/05 9:08 p. m.  
Anonymous Anònim said...

No hombre... enrique fajarnes es un "socialfascista", que va de progre

14/5/05 11:34 a. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

Vilera:

El que volíem dir és que seria la primera crisi de l'equip de govern des que es pot dir "tripartit". Per aquesta regla de tres, la que tu dius és la darrer del Pacte.

14/5/05 4:26 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Fue Guerra el que dijo lo de la ensaladilla rusa pero las diferencias son mas profundas que la combinación de manjares en el plato.

¿caracter?: las diferencias son mas profundas: es la convivencia de especies animales en el zoo; un tapir sietemesino, (tratando de aprenderse los comunicados por el olfato; un ave tropical criada en cautividad en lo mas profundo de la meseta y a duras penas adaptándose al sol y a la libertad ( con el resultado de que hay que ponerle una pareja en la jaula) un "gos d'atura" tratando inutilmente de sustituir el adiestramiento en las aulas por sesiones de divan y americanas de toni miró ( con el resultado de que hay que cambiarle la "gossa" por una "poodle" con su perrito en la cestita.)

14/5/05 9:19 p. m.  
Anonymous Anònim said...

"Tripartit"? ¿Desde cuando no es "Pacte"?

¿Alguien sabe si en China fabrican chirucas de imitación ;-)))?

14/5/05 10:07 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Anonim de les 4'59. Que el que preveu el pgou a ses Feixes sigui idea de tots i no només del psoe, és per tallar-se les venes. No queda ningú normal o què?

15/5/05 12:41 p. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

Simplement era una metàfora per dir que es tractaria, si es produeix, de la primera crisi d'ençà que només queden tres partits dins el Pacte.

15/5/05 7:33 p. m.  
Anonymous Anònim said...

I tardaran gaire es partits del que keda de pacte en anar-se'n o esperaran just abans de ses eleccions, kuan el PsOE els foti una patada pes cul?

19/5/05 4:25 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home