Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dilluns, de maig 09, 2005

El Consell va encobrir l'alcalde de Sant Josep

Segons ens expliquen, la sentència que ha obert les portes a la imputació de la comissió de govern de l'Ajuntament de Sant Josep estava en mans del Consell des de feia temps. No obstant això, ni es va ver pública ni es va posar en mans de la fiscalia malgrat els indicis de delicte que hi havia en el cas. Només quan el GEN la va conéixer a través de terceres persones es va acabar fent pública. A partir d'aquí la fiscalia en tengué coneixement i començà a treballar d'ofici en la imputació de José Serra i els seus companys.
Varen ser els ecologistes els que denunciaren les obres fa devers 10 anys. Com ha passat en d'altres ocasions, l'Ajuntament no va fer res. Un parell d'anys més tard, durant el govern del Pacte, el GEN presentà novament una denúncia contra les obres, ara davant el Consell. Llavors va ser la institució insular que ho va dur als tribunals. La sentència va arribar quan ja governava el PP i la varen amagar en un calaix.

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

La llei no obliga a les institucions a informar de les sentències als mitjans de comunicació. L'obstrucció a la justícia pot ser un delicte però no es dóna a aquest cas.

9/5/05 10:47 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Efectivament Cannoi. A més, les sentències sobre decissions urbanístiques del Pacte els han donat fins ara la raó i qui està constantment en els jutjats són els del PP.

9/5/05 8:09 p. m.  
Anonymous Anònim said...

totalmente conforme con cannoi..

¿por que el pacto no hace oposicion?¿existe la oposicion en san jose? ¿xq ha tenido que ser el gen?

9/5/05 9:42 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Teniu raó pero no oblidem que el contenciós davant els tribunals contra la llicència atorgada per l'ajuntament de s.Josep el va presentar el Pacte del Consell quan governava

10/5/05 12:02 a. m.  

Afegeix un comentari

<< Home