Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

divendres, de maig 06, 2005

La regidora "va a maig" amb el seu fill

No passa de ser una anècdota, que no té per què ser indicativa de res. Però ens arriba i ho publicam com una curiositat. El fulletó que contenia el programa de les Festes de Maig de Santa Eulària duia enguany un conjunt de fotos de balladors (només fadrins). La cosa no tendria més interès si no fos perquè un dels quatre al·lots de la portada és el fill de la regidora de cultura Anna Costa. És a dir, fill d'una persona que segurament té molta cosa a dir en l'edició del programa.

Programa de les Festes de Maig d'enguany

12 Comments:

Anonymous Anònim said...

Molt significatiu de com consideren els del PP les institucions i els seus actes.

6/5/05 10:42 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Clar, el exemple a seguir són els progressistes del Pacte. Us enrecordau del film "El sueño de Ibiza"? Als eivissencs i formenterers només ens va costar 10.000.000 ptes. l´aparició de la presidenta. Ui no, perdó, això no té res que veure, era promoció de la "cultura". JA !. No sou qui per donar llissons a ningú.

6/5/05 12:58 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Mala cosa aquest estil PP de jutjar les coses amb això del " Y TU MAS...." Si una cosa esta malament, esta malament amb independència de l'actuació d'altres persones. Si anteriors equips de govern de qualsevol signe varen actuar malament en un determinat àmbit, això no dona "patente de corso" a uns equips de govern per actura igual de malament o pitjor, en tot cas hauria de ser una motivació per actuar d'una manera impecable, i no per portar l'acció i el debat politics a uns nivells tant baixos.

6/5/05 4:20 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Si no record malament, 10.000.000 ptes. va ser la subvenció que el Consell va donar com a aportació a fons perdut. Evidentment, la pelicula va costar més, sopòs. En tot cas, algun dels antics enxufats del Consell que llegeix i escriu per aqui ho pot confirmar. ¿Quins comentaris us mereixeria el fet de que Palau subvencionàs amb 60.000 euros una pelicula on surt com a extra durant uns segons?

6/5/05 4:21 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Anònim de les 4.20: No es pretèn comparar una cosa amb l´altra. De fet no són comparables, ja que és molt pitjor lo de "El Sueño de Ibiza". Treia aquesta questió per deixar clar que el fet que motiva el comentari es una XORRADA, i que "en todas partes cuecen habas", o sigui que el PP no te en absolut el monopoli de l´abús dels càrrecs públics.

6/5/05 4:40 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Per millons es que vol fer gastar es PP a ses carreteres....per desfer s'illa

6/5/05 4:56 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Crec que la subvenció era de 5 milions. És igual. Tampoc queda be.Una cosa i l'altre són anecdòtiques. El que és innacceptable en un estat de dret és que càrrecs públics imputats reiteradament (batle de Santa Eulària i els seus regidors, ex-batle de Sant Antoni, ara el batle i regidors de S.Josep) segueixin exercint sense que lis caiga la cara de vergonya perquè no en tenen. Anna Costa és una mala regidora de Cultura, no per aquest fulletó sino per la seva tasca en general, a l'igual que ho és Miquel Costa, Encarna Castro, etc. Per no parlar de la Carolina Torres, que se'n podria fer un llibre sobre les asenades que ha arribat a dir.

6/5/05 8:21 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Trob que això del fulletò no passa de ser una asenada davora les malifetes del PP arreu de l'illa. Si el fill ha sortit és perquè també deu formar part de la colla i l'hi ha tocat o li lligava bé. I què més dòna? Com a molt és manca de prudència per part de la regidora per no guardar les formes. I què feia es novio de na Pilar dins es seu despatx??? Allò si que ens va costar vots!

9/5/05 2:44 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Anònim de les 4.40: això de que en todos sitios cuecen habas em pareix una resposta molt pobre, i no es cap justificació per la manera d'actuar del PP i pel seu estil de llevar-se el mort de sobre parlant dels altres per justificar moltes coses que fa...

9/5/05 5:53 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Anònim de les 8.21, totalment d'acord amb tu, que aquests carrecs polítics del PP que estan imputats segueixin a la seva poltrona com si res em pareix una vergonaya, penso que no hi ha dret, aquesta gent no hauria de poder anar en unes llistes electorals....

9/5/05 5:56 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Ido això mateix. Per pura higiene democràtica s'hauria de prohivir que persones imputades formassin part de llistes electorals. Enlloc. A veure si reaccionam els eivissencs i formenterers d'una vegada

10/5/05 12:12 a. m.  
Anonymous Anònim said...

La colla de ball pagès deu ser molt més grossa i mira per ón, li ha tocat sortir al fill. És una asenada pero és una manca de prudència que pot arribar a molestar als altres integrants de la colla

10/5/05 12:13 a. m.  

Afegeix un comentari

<< Home