Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimarts, de maig 03, 2005

Un altre alcalde podria ser imputat en cosa de dies

Ens els propers dies es podria conèixer un nou cas d'imputació penal d'un alcalde del Partit Popular. Es tractaria del de Sant Josep, José Serra, si hem de fer cas als rumors que circulen amb molta insistència. El motiu de la causa criminal, segons les mateixes fonts, estaria relacionat aquesta vegada amb la concessió de llicències il·legals. No està clar quina de les causes concretes que hi ha obertes contra l'Ajuntament de Sant Josep seria la que podria motivar l'acusació, si bé es parla que és una de les relacionades amb Es Cubells.

15 Comments:

Anonymous Anònim said...

Benvinguts a Marbella!

3/5/05 1:03 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Lo del jutge és de jutjat de guàrdia. Mos podriem agermanar amb Marbella, com va dir un (polític). Pere Palau se sembla molt (físicament eh¡) a Jesús Gil, com va dir un altre (periodista)

3/5/05 2:01 p. m.  
Anonymous Anònim said...

I és trist que l'oposició no aixequi el cap davant aquesta situació. Ara per ara un dels pocs ajuntaments en què hi ha una oposició mínimament digna és Sant Josep, perquè lo que són els altres pobles i Vila què voleu que us digui... És vergonyós que aquest mòmio d'alcalde pugui continuar tallant en bacallà i que aquí no passi res. Tant de bo el ben empaperin que li caigui el pèl i la vara de manar.

3/5/05 6:20 p. m.  
Anonymous Anònim said...

I jo que pensava que parlaveu de l´alcalde D´Eivissa...

3/5/05 6:48 p. m.  
Anonymous Anònim said...

creo que este no es sitio para hablar de la querella al alcalde de ibiza. Sugiero al administrador que abra un blog para comentar la misma si lo considera lo suficientemente importante.

en cuanto a lo del alcalde de San Jose, resulta hasta curioso que el alcalde más criticado por asuntos urbanisticos vaya a ser, si se confirma el rumor, el ultimo en recibir una querella.

3/5/05 8:24 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Respecto a los querellantes de ses feixes, decirles que al igual que expropian a un monton de gente sus casas y terrenos para hacer unas carreteras sobredimensionadas y que no tienen nada que ver con las necesidades de la isla, me gustaria ver como a alguno de estos señores le expropian algun solar de esos de al lado de la antigua plaza de toros, de esos que hay tras la nautica ereso, o detras de los apartamentos el puerto para hacer un buen parkin disuasorio que me parece muy muy necesrio, a parte de mejorar la imagen de una zona totalmente degradada, me parece que estos señores poco iban a resignarse o hablar del interés general....

3/5/05 9:05 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Veo que el Diario de Ibiza confirma hoy la noticia de la imputación, eso si, El Mundo, haciendo gala de su ya mítica objetividad, pluralismos e independencia al parecer no se ha enterado......

4/5/05 9:49 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Això mateix, J.M Del Amo: DONDE ESTAS CORAZOOOOONNNNNNNN????.....

4/5/05 11:03 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Efectivament, el Mundo no s'ha enterat, no és que no hagi volgut publicar-ho, es que no ha tingut possibilitat. Si ho havés fet o no ja és un altre tema. Indígena, que tinguin bones relacions amb un jutge no vol dir que que en tinguin amb tots. Algun dia cauran, no sabem quan ni perquè però cauran, és qüestio de temps. Tant mamoneig no quedarà impune. A veure si aprenen a comportar-se

4/5/05 12:14 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Tenc un problema amb sa notícia que s'ha publicat: Com pot ser que l'acusin d'un delicte que no existia quan es va cometre?

M'explic: es delicte urbanístic existeix des de 1995, que és quan es va aprovar es nou codi penal; i es fets són del 1992.
no se mos escapa alguna cosa?

4/5/05 3:23 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Tant de bó en Rosselló (José Serra) acabi amb els seus óssos a la presó, juntament als que estaven a la Comissió de Govern.
Per cert, no s'ha sentenciat contra ell pel tema del cobertís de la nau del seu negoci de venda de cotxes? S'ha executat?
El delicte ara perseguit és per l'ampliació (1992) d'una llicència atorgada abans (1985).
No sé qui ha dit alguna cosa sobre l'oposició de Sant Josep. És la més digna del Pacte, però no fa mica llarg i és menys dura que la que hi havia entre 1995 i 1999. Molt s'ha parlat de que funciona bé, però no acaba de ser cert.

4/5/05 7:12 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Imputació de la comissió de Govern de l'Ajuntament de Sant Josep....

Diari EL MUNDO Dimecres 04 de Maig: NO SABE NO CONTESTA.....

Diari EL MUNDO Dijous 05 de Maig: NO SABE NO CONTESTA........

5/5/05 11:05 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Gisela: Ande estàs rica, tu que das lecciones de periodismo, etica y profesionalidad a tó el mundo?

5/5/05 4:34 p. m.  
Anonymous Anònim said...

A la tercera va la vencida... Hoy el Mundo se ha dignado a sacar el tema del espectáculo que montaron en el Juzgado el alcalde y los concejales y ex-concejales de Sant Josep.....

6/5/05 10:49 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Opopsició digna a Sant Josep?, on?, quan?, qui??? Però si ni sent conseller n'Agustinet va saber manejar-los. Mai de la vida guanyaria aquest a Joserra ni que anès a les eleccions des de la presó. No val, no té caràcter i, el que és pitjor, no té ideologia ni empara les seves actuacions en les conviccions. O sigui, com passa amb totes les oposicions d'Eivissa. Aquí sí que hem tingut fuga de cervells i mos hem quedat amb això per fer de polítics.

7/5/05 11:59 a. m.  

Afegeix un comentari

<< Home