Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

divendres, d’abril 29, 2005

Sense notícies de la remodelació del port

L'Ajuntament de Vila ha aprovat aquest dijous per unanimitat el projecte de reforma de l'Avinguda 8 d'Agost. Aquesta reforma feia temps que estava pendent, perquè de la seua realització en depèn el trasllat de combustibles al dic de Botafoc. Tanmateix, la configuració final de l'avinguda va lligada també i d'una forma important a la decisió sobre la remodelació del port. Per això mateix és curiós que el projecte s'hagi aprovat sense saber si hi hauran de passar camions o no, una qüestió que té els vesins en peu de guerra.
A dia d'avui, probablement la possibilitat de consensuar la solució als problemes del port entre l'Autoritat Portuària i l'Ajuntament (i entre els partits que governen Vila) estigui més lluny que fa algunes setmanes. Especialment des que l'informe elaborat pels experts de l'Institut d'Estudis Eivissencs va revaloritzar el projecte inicial d'ubicar la part important del tràfic portuari allà on ara hi ha el port esportiu Ibiza Nueva. Fins fa poc s'especulava que l'Autoritat Portuària forçaria la renovació de la concessió d'aquest port esportiu, impossibilitant de fet qualsevol alternativa que no fos la de fer les plataformes a Botafoc. Ara, però, aquesta decisió tampoc pareix imminent.
Els partits de l'equip de govern (PSOE, EU i ERC) valoren actualment l'opció de convocar algun tipus de debat ampli entre els sectors propers al "triparit" per tal de tancar la posició de l'Ajuntament, que encara dubta entre la bondat d'assumir el projecte de l'IEE o limitar-se a negociar millores al de l'Autoritat Portuària.

7 Comments:

Anonymous Anònim said...

Amb això lo que tornam a tenir és al PSOE partidari de fer macroprojectes amb una mica de maquillatge (igual que amb les carreteres) i els altres partits realment preocupats per les destrosses que es volen fer.

29/4/05 10:50 a. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

Ens ha cridat l'atenció el fet que a la lletra petita dels diaris hi vengui la confirmació d'una notícia que vàrem publicar aquí ja fa temps:

http://e-confidencial.blogspot.com/2005/04/clh-fa-xantatge-lajuntament-de-vila.html

29/4/05 12:54 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Unes quantes preguntes:

- Ha canviat d'opinió Xico Tarrés sobre l'ampliació del port i la construcció del túnel?

- Pensa l'Ajuntament mantenir-se ferm en la defensa del que deia en l'Avanç del PGOU el 2003, malgrat les pressions d'Autoritat Portuària?

- En cas que el PSOE doni per inevitable l'ampliació del port, què en pensen fer EU i ERC?

- Estau segurs que TOT l'Ajuntament recolza la postura de l'IEE? Pensau que en recolzaria cap?

Per la premsa, he detectat, entre línies, que en Vicent Torres, regidor d'Urbanisme, ja dóna per inevitable l'ampliació.

Pens que el tema està sentenciat, i em sap mal, per mala actuació politica

29/4/05 11:30 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Abans de dir massa asenades, tengueu en compte una cosa:

Sa REMODELACIÓ des PORT LA DECIDIRÀ S'AUTORITAT PORTUÀRIA (governada pes PP) I L'AJUNTAMENT HAURÀ DE PASSAR PES "TUVO", diga lo que diga.

30/4/05 3:01 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Ets sa secretaria d'aquell que talla es bacallà??

30/4/05 4:24 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Estimados creadores de E-Confidencial. Es encomiable vuestro interés por ciertos temas y por arremeter en determinadas ocasiones contra ciertos pèriodistas. Por eso os recuerdo que hay un asuntilllo que parece que evitáis: ¿Cómo es posible que IB3 contrate como presentadora a una periodista sin experiencia y que sólo ha trabajado en medios afines al PP (o donde ese partido gobierna), la Esther Matutes? ¿Acaso será por el apellido, por ser hija de Mariano? ¿Qué tiene que decir al respcto el redactor jefe de Última Hora?
Saludos afectuosos.

1/5/05 10:16 a. m.  
Anonymous Anònim said...

ciertos temas? ciertos periodistas? concreta un poco y asi nos enteramos.....

3/5/05 7:29 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home