Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimarts, d’abril 26, 2005

Signatures de primera i de segona

Part de la curiosa escena que va protagonitzar Joan Marí Tur al Parlament, quan el conseller d'Educació el va desautoritzar tot i ser del mateix partit, va tenir com a protagonistes els 4.000 ciutadans que han signat contra l'enderrocament de Sa Graduada. Fa un parell de dies, fins i tot el President del Consell ha apel·lat a aquestes signatures per justificar la possible declaració de l'escola com a BIC.
Aquestes 4.000 persones, tot i ser una quantitat molt respectable, no representen ni el 10% dels ciutadans de Vila. Però pareix que són suficients per fer que el Conseller de Patrimoni fes el ridícul al Parlament defensant una cosa que el seu propi partit no es creu. Mentrestant, les més de 25.000 persones (fa mesos que la Plataforma no ofereix dades actualitzades) que han signat contra les autopistes no ha merescut el mateix tractament, a pesar de representar ben bé un 25% de la població. La resposta del mateix Joan Marí Tur, Botja, va ser que ells (el PP) "tallaven el bacallà" i que per tant les carreteres es farien per molta gent que signàs en contra.

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Estic al.lucinant amb les declaracions de Botja. Ara resulta que el Conseller de Patrimoni mana destruir uns hipogeus al cinturò de ronda. L'únic patrimoni que protegeix aquest beato ignorant és l'econòmic.

26/4/05 8:14 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Sa Graduada no té cap valor arquitectònic ni de res. Que la fotin ja baix d'una puta vegada i facin un centre de Vila polit i modern.

28/4/05 11:34 p. m.  
Anonymous Anònim said...

¿Porque no pedimos la dimisión de todos esos políticos inútiles y soberbios que se creen que porqué el pueblo les ha dado el poder para 4 años tienen derecho a hacer lo que les da la gana, saltarse las leyes y decir que "cortan el bacalao". Demostremosles que quien corta el bacalao es el pueblo

29/4/05 10:51 a. m.  

Afegeix un comentari

<< Home