Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimecres, d’abril 20, 2005

Venen pisos pendents del PGOU

Aquest cap de setmana passat l'anunci d'una immobiliària ocupava tota la contraportada d'un diari. Era una oferta de pisos i locals en un edifici que encara no existeix. La curiositat no és que es posin a la venda pisos que no són més que un projecte, ja que és prou habitual. En aquest cas, però, estam parlant d'un solar l'ordenació del qual està pendent de l'aprovació definitiva del nou PGOU de Vila. Es tracta del lloc on hi ha la guarderia d'Ignasi Wallis, al costat de Can Ventosa. És significatiu que es posin a la venda ja els pisos precisament perquè una versió anterior del Pla General classificava aquests terrenys com a zona verda.


Unitat d'actuació d'Ignasi Wallis al nou PGOU

12 Comments:

Anonymous Anònim said...

Els promotors hi confien molt en l'aprovació definitva del PGOU i en tirar endavant aquesta promoció.
També saben que compten amb el vist-i-plau del que realment remena les cires a l'urbanisme viler: n'Emilio Pérez Echagüe. Per tant, estan confiats.
És clar, que hi ha una altra forma d'estar tranquils: un dels promotors és un dels dos polítics més pijos que hi ha a Eivissa i Formentera. Ja sabeu que la primera és la supermegafashion de n'Stellita Matutes. En aquest cas, és...o sea Juanma Costa, batle de Formentera. Tal volta, deu estar confiat en que els seus aprovaran aquesta part del PGOU, a la Comissió d'Urbanisme, sense problemes.
La pregunta seria seria: pot la Comissió d'Urbanisme (CIOTHUPA)aprovar un PGOU a troços? És a dir, aprovar determinades actuacions i deixar-ne d'altres damunt la taula (com ses Feixes, ca n'Escandell)?

20/4/05 9:03 a. m.  
Anonymous Anònim said...

No n'estic molt segur, però crec que l'Ajuntament va aprovar una modificació puntual de l'anterior PGOU i va signar un conveni urbanístic amb els promotors per fer possible l'edifici, uns canvis amb la configuració urbana i rebre 90 places d'aparcaments per explotació municipal en rotació.

20/4/05 9:51 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

20/4/05 10:23 a. m.  
Anonymous Anònim said...

També tenc entés que en Pérez Echague i en Serapio aquest son "cul i merda" (mai més ben dit), és bastant provable que hagin fet qualsevol mena de "joc de mans" per que es pugi portar endevant aquest projecte.

20/4/05 11:42 a. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

Hem suprimit el comentari que utilitzava els termes "gangster", "mafiós" i "lladre" associats a noms concrets.
És evident que no és necessari fer servir un llenguatge propi de la injúria o la calúmnia per expressar les idees o fets d'interès que hi pogués haver al comentari.
Teniu tota la llibertat per dir que una determinada persona té mala fama o antecedents penals, si és el cas, però sens dubte en aquest cas l'autor s'ha passat de la ratlla.

20/4/05 12:22 p. m.  
Anonymous Anònim said...

La politica, o en este caso el "politiqueo" tiene cosas curiosas, un socialista como Pérez Echague moviendo los hilos para que pueda hacer una promoción en la que participa el alcalde de Formentera que es del PP, ver para creer, sin comentarios.....

20/4/05 12:31 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Efectivament. I encara ens sorprenem d'aquestes coses? Benvingut a Eivissa.

20/4/05 1:07 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Bueno, no te extrañe que ocurra eso, aqui esta lleno de politicos capaces de crear "buenos problemas" en temas de urbanismo: Casa Cretu, urbanización Ses Torres, Chalets en acantilados es Cubells, Carpinteria Hnos. Alba en carretera Sant Josep y y un largo etcetera.....Como le llamais vosotros a esto? "Embolicar es palangre? o algo parecido creo....

20/4/05 4:23 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Por motivos profesionales he tenido que tratar con Emilio Perez Echague en varias ocasiones y la impresión que he sacado es de una persona seria y con una preparación muy superior a la de cualquiera de los politicos que se mueven por aqui.

20/4/05 4:42 p. m.  
Anonymous Anònim said...

No conozco para nada a este señor, no se si es una persona seria, ni otras cosas relativas a su persona, ahora bien como se comentaba por aqui es llamativo que pese a no estar aprobado el PGOU se firme este tipo de convenios urbanísticos....
Imagino que su amistad desde hace años con uno de los promotores del edificio Juan Serapio (Asesoria Yebisah)habrá hecho que se haya podido hacer algún "apaño" respecto a este tema. Respecto al tema de que Juanma Costa el alcalde de Formentera participe también en la promoción, imagino que será por obra y gracia del tal Serapio, según tengo entendido tiene multiples contactos y clientes en Formentera, a parte de que también tiene alguna promoción en marcha en allí. Pérez Echague tiene sin duda alguna ese cariz de personaje de pelicula que no sale en la foto pero mueve los hilos en la sombra, sea como sea siempre se le adjudica algun cargo.... Claro que con la mediocridad absoluta que hay en el PSOE en Vila alguien tiene que hacer eso, por que si no ya me contareís...

20/4/05 6:04 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Eivissenc: No crec que el Consell posi cap problema a una promoció on hi participa el batle de Formentera.
El que si queda lleig és això de promocionar coses abans de que legalment es pugui començar. Ja ho varen fer a Formentera només començar aquesta legislatura: Plantificaren un cartell i començaren a promocionar un bloc de locals comercials al solar on hi ha la casa pagesa de ses Castellones. Els promotors deien a qui els cridava -jo conec al periodista que ho va fer- i quan li preguntaven si això no duia 4 anys aturat per Patrimoni contestaven que sí pero que ARA (2003) tendrien el permís en uns mesos, com així ha set.

Per no parlar d'altres promocions a Vila que estàn en la mateixa situació que la que explica la notícia.

20/4/05 6:40 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Estic d'acord en tot el que aqui es diu, menys amb una cosa. A cap banda diu que sigui un edifici de pisos. Es tracta, com be i clar diu sa publicitat, d'un edifici d'oficines i local comercials (amb parkings). Sa modificació des PGOU diu que aquesta finca nomes pot servir per serveis, no per vivendes. ¿ningú se n'ha adonat, d'això?

26/4/05 4:07 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home