Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dilluns, d’abril 18, 2005

Fernando Alonso i el camp de golf de Roca Llisa

Ens criden l'atenció sobre la participació del pilot de Fórmula 1 Fernando Alonso en la promoció d'una urbanització nova a Roca Llisa. Podem trobar la informació a la seua pàgina web oficial. Buscant més dades no arribam a aclarir ben bé què vol dir això de les "llars sostenibles". L'única informació d'interés que hem trobat a la pàgina dels promotors de la urbanització és que hi ha un projecte per ampliar el camp de golf fins als 36 forats. Creim que fins ara no havia transcendit res sobre aquest projecte d'ampliació de l'única instal·lació d'aquest tipus que hi ha a Eivissa.

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Quina fama que tenim pel món. Ara tot "famosillo" que mereixi tal nom ha de dedicar-se a especular per Eivissa

18/4/05 2:33 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Sí, i amb l'ajuda d'eivissencs i eivissenques.
Llavors, a més, hi ha persones que s'animen a bufar el cul a aquest "famoseo" amb arguments com que és promoció turística, ens deixen sous, ... La gent del PP és especialista en aquest tema, però no només, n'hi ha més que s'ho creuen, innocentment, o no.

18/4/05 6:41 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Sí, com a tota la costa catalana, que com tothom sap, encara està al Neolític, no? Au, va home!

20/4/05 8:53 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Varis comentaris respecte al que diu la Maria del Pilar:

En primer lloc penso que el que va fenir turisme i prosperar ecomicament aquesta illa va ser les seves platges, paisatges, el seu entorn, la tolerancia i hospitalitat dels seus habitants, en qualsevol cas el fet de que alguns personatges coneguts estasin de vacances aqui ha set un fet poc rellevant per influir en l'arribada de turistes a l'illa.

Respecte a això del contrabant de tabac i el patató que dius, em pareix que enllaça amb aquest llenguatge que fa servir la dreta per justificar la destrosa que s'esta fent amb aquesta illa i que penso que es un autèntic insult a la inteligència, i només es una mostra de falta d'arguments; els que defensen l'illa i la volen salvar de la seva total destrucció no volen en cap cas tornar als temps de l'espardenya i la garrova com diuen els intoxicadors aquests del diari El Mundo.

23/4/05 1:08 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home