Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dilluns, d’abril 11, 2005

El PGOU podria modificar la situació de ses Feixes

A mesura que s'atraca la data de la seua aprovació definitiva, creix l'expectació sobre el redactat final del PGOU de Vila. Amb l'expectació creix també la rumorologia sobre possibles canvis sobre la versió inicial aprovada en desembre. Fonts properes a Esquerra Unida anticipen que hi haurà "millores substancials" respecte a l'actual regulació urbanística de Ses Feixes.
El Pacte de Vila rebé dures crítiques de sectors proteccionistes per la urbanització de la zona declarada Bé d'Interès Cultural, una crisi que va acabar amb la sortida d'ENE i la baixa del regidor Leopold Llombart d'aquest partit. Ara, els sectors més sensibles a la protecció del territori dins el tripartit (essencialment EU i ERC) esperen poder reivindicar el seu paper. Les mateixes fonts confien que també podran demostrar que ENE es va precipitar amb la seua ruptura del Pacte, i que les desqüalificacions que reberen per continuar donat suport a l'equip de govern de l'Ajuntament de Vila no estaven justificades.

Ses Feixes al PGOU posat a exposició pública

11 Comments:

Anonymous Anònim said...

jo no sé si això és innocència o té algun altre nom. fa res la CIU va deixar damunt la taula l'adaptació a les DOT del planejament de Vila només perquè poguessin arreglar la molt inconvenient condició de sòl protegit que s'havia donat a ses Feixes (l'adaptació era de quan encara es volien protegir, allà pel 2003). Com era d'esperar l'Ajuntament es va comprometre a "arreglar-ho" el més aviat possible i a deixar-les com a sòl rústic comú amb la finalitat que no fos massa complicat convertir-les en urbanes amb la revisió del pla general.

11/4/05 3:57 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Efectivament. No quadra. Tan de bo ens equivoquem i quedin protegides íntegrament. Perquè haurà que veure que entenen alguns per protegides. No perdem l'esperança

11/4/05 5:57 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Tendenciós. Aquest és l'adjectiu que es mereix l'enfocament de la notícia. Pareix que és més notícia -o important- que dos partits (EU i ERC)puguin donar una lliçó a un altre (ENE) que la possibilitat de protecció de ses Feixes. Sí, per molt que el titular parli del que parli, l'interior del comentari gasta més espai en la qüestió entre partits que entre la solució institucional.
La decisió d'ENE i de na Fanny Tur respon a no voler compartir més incompliments programàtics. Si EU i ERC varen voler creure's que les decisions preses no ho eren, allà ells.
No crec que la situació de ses Feixes millori realment de l'aprovació inicial a la definitiva, perquè no hi ha intenció. Només milloraria -crec- si hi hagués dificultats jurídiques.
De totes maneres, el dia que ses Feixes estiguin totalment protegides -o faci qui ho faci- seré el primer en alegrar-me'n

11/4/05 6:13 p. m.  
Anonymous Anònim said...

No se realment com acabarà el PGOU, però si és cert el que diu la notícia ( tant debó ho fos !)ENE i na Fanny ho tendran difícil per explicar perquè es varen precipitar i varen provocar una crisi dins el Pacte. Que farà ENE ? Es disculparà i tornarà al Pacte ? Em temo que no això no passarà i serà una veritable llàstima

11/4/05 7:11 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Anònim: Difícil d'explicar quan un se'n va d'un càrrec sense fer la punyeta?

11/4/05 7:19 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Eivissenc: Ja seria hora que els partidets que dius tu facin feina sense fer remor. Estic content.De debó. Perquè abans de l'aprovació del PGOU que deixava es Prat de Vila urbà, s'ompliren la boca als diaris diguent que no ho acceptarien i ho varen acceptar mentres altri no deien res i no tragaren.

11/4/05 8:00 p. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

Sobre el missatge de les 6:13.

La notícia no és "tendenciosa": és una filtració interessada. Les valoracions no són pròpies, sinó dels que han fet la filtració (i pràcticament només ens falta posar nom i cognoms).
Però no pots pretendre que hi hagi cap criteri periodístic pel qual es pugui negar la publicació de la informació.

12/4/05 12:52 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Ara diran que s'ho carregaran, però no tant, només la punteta, i així, a ells, els hi clavaran ben sencera. Que no vinguin amb punyetes, ses Feixes, o es potegeixen integralment o aquí algu farà el ridícul més espantòs. Quant als qui varen dir prou al seu moment: enhorabona!, les intencions eren (son) ben clares i s'ha de felicitar a qui no va voler ser còmplice d'aquest despropòsit.

12/4/05 8:22 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Una altra cosa també s'ha de dir. Si en aquest moment algú s'està replantejant modificar alguna cosa a ses Feixes és precisament gràcies a la postura que varen tenir ENE i na Fanny, sinó ni es parlaria de canviar res. Son ells qui han tret els colors a la resta que ara no volen ser menys. Si havessin fet el que havien de fer des del primer moment mai hauriem arribat a aquest punt, però no ho feren i ara intenten salvar la cara.

12/4/05 8:25 a. m.  
Anonymous Anònim said...

por ahí se comenta...

que el ayto. es consciente de que no va a aprobar a medio plazo el PGOU, y esta barajando hacer 2 o 3 modificaciones puntuales del PGOU de 1987 para ir trabajando... parches y más parches...

12/4/05 4:05 p. m.  
Anonymous Anònim said...

martir.
el plan general esta mal elaborado... será devuelto por el Consell en el caso de sea aprobado por el Ayuntamiento.. ¿ cuanto tiempo ha pasado desde que se cerro el plazo de alegaciones? ¿xq no se sabe nada de ellas? - el equipo redactor ha estado a merced de las decisiones puntuales de los concejales.. cada uno ha tirado para su lado..

se realizaran al menos 2 modificaciones puntuales (además de la de Ibiza Centro) puesto que si no es asi el Ayuntamiento llegara a las elecciones sin gran cosa que mostrar a los electores y de esta forma se agilizaran las cosas....................

15/4/05 8:00 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home