Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimarts, d’abril 05, 2005

El Govern Balear no té en compte el PP de Vila

Tot indica que el Govern del PP accepta el trasllat de Sa Graduada, en contra del criteri expressat pel PP de Vila. Aquest partit ha rebutjat el projecte de forma cada vegada més contundent. Però el vot en contra d'un conveni que l'Ajuntament signarà amb una administració governada pel seu propi partit els crea un evident problema de credibilitat front als defensors de l'escola.
D'altra banda crida l'atenció que Última Hora hagi donat una cobertura tan àmplia al tema de Sa Graduada (molt superior a qualsevol atre mitjà), incloent una entrevista a tres representants de l'APA de Sa Graduada. Aquesta cobertura va començar amb una portada que destacava que el PP s'oposava al trasllat. Per contra, no ens consta que es fes ressò del comunicat d'ENE que mantenia la mateixa postura. Un comunicat que sí que va ser citat en una nota breu de Diario de Ibiza, a pesar que la cobertura d'aquest tema per part del diari ha estat més aviat discreta.

8 Comments:

Anonymous Anònim said...

El PP de Vila s'hi oposa per pura demagògia. Simplement perquè és l'òposició.
El Govern, amb l'ajuda de la portaveu de l'APA, que és del PP, està venent als mestres i pares que l'Ajuntament de Vila els obliga a acceptar quan en tots els altres temes (depuradora, Consorci Patrimoni de la Humanitat...) els està donant per sac.

5/4/05 9:11 a. m.  
Anonymous Anònim said...

La TRAMPA de la derecha es que se opone al derribo de la Graduada por motivos sentimentales.
Cuando lo escandaloso es el proyecto megaespeculativo que representa Vila Centre, con la escuela, con la vivienda social, con todo.

5/4/05 2:06 p. m.  
Anonymous Anònim said...

el PP no s'ha oposat mai al projecte Vila-Centre. Altra cosa és que hagin anat pel mòn dient que la culpa és dels altres i no seva, però son els primers interessats. Destacats membres del PP i, com no, del PSOE, en treuran una bona tallada de tot això. Que ningú és deixi enganyar

5/4/05 4:15 p. m.  
Anonymous Anònim said...

És cert que el PP està d'acord amb Eivissa Centre. Pensau que és un projecte que n'Enriquito Fajarnés vas estar a punt de dur endavant. Abans que vengués el projecte en Tarrés o en Campillo (i no tot el Pacte, important detall) el PP ja havia donat el seu OK. Per tant, estan a favor i donen com a bó l'efecte col·lateral de la pèrdua de Sa Graduada.
Última Hora també es va fer ressò del comunicat de premsa d'ENE anunciant dur el tema al Parlament.
Que una de les portaveus de Sa Graduada hagi estat regidora amb el PP no la desqualifica eternament. Tothom té dret a evolucionar o a defensar allò en el que creu.
Em fa molta pena que gent suposadament progressista vulgui tirar avall el col·legi. Diuen un munt de pestes d'ell i no són certes. Perquè no hi ha invertit un euro l'ajuntament?
Tant de bó algú ho aturi.

5/4/05 7:26 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

5/4/05 7:48 p. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

Per suposat que no estam disposats a que s'utilitzi aquesta pàgina per calumniar persones amb nom i llinatges. El missatge ha estat retirat i convidam el seu autor a clarificar que no estava acusant ningú de cometre cap delicte.

En tot cas, Eivissa Confidencial no creu que pugui assumir molta més responsabilitat de la que assumeix l'amo d'un bar en relació al que diuen els clients que hi fan el cafè.

6/4/05 10:27 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Per suposat que ser del PP no desqualifica ningú eternament però aquesta persona, membre de l'APA de sa Graduada, es va presentar a les llistes a l'Ajuntament de Vila amb Botja el 2003. No fa tant de temps. I els seus comentaris eren molt polítics: Fixaus en l'entrevista de l'Ultima Hora.

6/4/05 10:44 a. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

En podríem parlar molt d'això, emprenyo. Qui posa a disposició del públic un mitjà de masses és la tecnologia. Internet és un lloc tan obert com els carrers d'una ciutat, i amb els fòrums i els blocs la diferència entre allò que és públic o privat es distorsiona una mica.

6/4/05 12:04 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home