Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dilluns, d’abril 04, 2005

Sòl rústic protegit de Vila, convertit en urbà

La cartografia del PTI qualifica com a urbanitzables una extensió significativa de terrenys que el nou PGOU de Vila considera rústics, en bona part protegits. Els sectors en qüestió estan entre els dos cinturons de ronda (entre el recite firal i l'hospital) i a la part superior del segon cinturó pràcticament tocant amb l'ANEI de Cas Mut. Curiosament el PTI aprovat l'any passat catalogava com a rústics tots aquests terrenys, així com el sector de Ca N'Escandell. Cal recordar que al seu moment es va generar una polèmica considerable per les diferències de qualificació entre el PTI i el PGOU de Vila.


Rústic (comú, protegit i arqueològic) al nou PGOU

Urbà al PTI definitiu

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Efectivament, perquè una moratòria no és definitiva. És una suspensió cautelar. Pero demostra la diferència entre la política territorial del Pacte i la del PP, perquè les moratòries afectaven terrenys que després quedarien rústics o protegits al PTI. No sé en aquest cas concret

4/4/05 10:20 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Últimament aquest Confidencia pareix més un despatx d'advocats especialitzats en dret urbanístic o administratiu que no altra cosa.
Ja entenc que algunes professions condicionen el contingut del Blog, pero pensau que a les Pitiuses també hi vida fora de l'urbanisme.

4/4/05 3:49 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Como somos. Nos interesan más los cotilleos del Pacto que el desastre urbanístico, turístico y económico que se nos viene encima con el PTI del PP.

4/4/05 6:06 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home