Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

divendres, d’abril 01, 2005

Vila: Només facilitats per a urbanitzar Ses Feixes

Entre una cosa i l'altra, l'Ajuntament de Vila ha rebut per quasi tots els costats amb l'aprovació definitiva del PTI (depuradora, rebuig de les al·legacions no relacionades amb Ses Feixes, vial a Es Prat de Ses Monges, etc.). Per contra, la urbanització de Ses Feixes des Prat de Vila és avui més viable que abans d'aprovar-se definitivament el PTI. Sense fer massa remor, amb "providencias templadas y disimuladas para que se consiga el efecto sin que se note el cuidado", resulta que el PP ha fet bàsicament totes les modificacions necessàries per tal que PTI no impedeixi la urbanització del sector 6 (actualment rústic).
Segons ens expliquen persones coneixedores del tema, els obstacles relacionats amb el caràcter inundable de la zona o el POOT ja no hi són. A més, s'ha clarificat que els preceptes que no permetien la urbanització de Ses Feixes (per exemple la norma 27) no són d'aplicació immediata al nou Pla General. Finalment, allà on es regula el règim dels sòls afectats per les moratòries no es diu, com abans, que UA8, UA12 i UA13 s'han d'ordenar conjuntament (el PGOU ordena la UA13 per separat) ni tampoc contempla ja la reducció dels aprofitaments urbanístics.
Amb tot, com ja va denunciar el GEN a les seues al·legacions, els plans d'urbanització violen la legislació urbanística general, inclosa la normativa bàsica de l'Estat. I curiosament el mateix informe jurídic del PTI cita un reguitzell de sentències que recullen tot tipus d'arguments per impugnar la declaració de Ses Feixes com a sòl urbà.

Un dels portal de feixa que es troben a Es Prat de Vila

5 Comments:

Anonymous Anònim said...

Ara vorem què fan aquesta colla de partidets a les ordres del psoe, vorem si els surt el criteri propi o continuen abduits. Què farà ERC a l'hora de votar un pgou sen se pla especial per ses Feixes o amb un que se les carregui? Encara diran que en salven dos palms i que és una victòria seua

1/4/05 8:02 a. m.  
Anonymous Anònim said...

e-nacionalista, t'has equivocat, jo no estava parlant des d'ENE ni molt menys. A PSOE i EU els he donat per perduts fa temps, però em va fer gràcia l'excusa d'erc per justificar el seu recolçament al pgou amb el rotllet de la promesa d'un pla especial. Senzillament tenc curiossitat per veure com justificaran ara recolçar l'aprovació definitiva o com escenificaran que s'han sentit enganyats. Angelets!

1/4/05 3:35 p. m.  
Anonymous Anònim said...

El trànsfuga el varen fer fora als 10 mesos,no als 6, encara que això és igual,i després de donar per sac des del primer dia, i a partir d'aquell moment va tenir la clau de la majoria i va exercir de trànasfuga i traidor. Per suposat que ell no té la culpa de tot però de la no aprovació del PTI sí.

Dades concretes:Dinar a Can Alfredo amb el subdirector d'un diari. Li confesa que el seu objectiu és paralizar el Consell
i demostrar que la Conselleria de Medi Ambient del Govern (Verds) sí fa coses.Li diu que mai votarà sí al PTI.
Va votà en contra de coses on li havien aceptat totes les alegacions.
Aixo si, no es va baixar ni del sou de secretari del Parlament ni del cotxe oficial.
Per cert, on és ara? No deia que donarien la cara? Ja voreu com pel 2007 tornarà a sortir de la madriguera.
Pero ja estic cansat de parlar d'aquest home.

3/4/05 11:14 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Exacto eivissenc. El eterno drama de la izquierda. Flagelar a los nuestros, que tienen defectos y cometieron errores, pero jugaron con todas las fuerzas en contra: las de la derecha (empresarios, sector turismo, funcionarios colocados a dedo por el PP que torpedeaban todo...) y las propias fuerzas afines que, para demostrar su independencia e integridad no les dieron cuartel.
¿Donde estan ahora todos esos intelectualillos pseudoprogres que presionaban, criticaban, hacian artículos de opinión y se escandalizaban por todo?
¿Porqué algun "experto urbanista" estaba en el pleno del ayuntamiento donde se aprobó el PGOU gritando y insultando y no se le vió en el pleno del consell donde se aprobó el PTI? ¿Es gracias a eso por lo que ahora le dejan hacer una exposición en el Pereyra? ¿Porqué esos "expertos" en urbanismo exigen que no se derribe sa Graduada -yo tampoco quiero- pero no han abierto la boca cuando ha caido Can Misses o el molí de Can Abel o con el permiso de Botja se va a derribar ca ses Castellones en Formentera?

3/4/05 12:50 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Sí. Si no s'ha urbanitzat fins ara, ha estat pel BIC. S'ha guanyat una sentència però ja faràn perquè alguna altre se'l carregui. Esper equivocarme

6/4/05 10:49 a. m.  

Afegeix un comentari

<< Home