Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dilluns, de març 28, 2005

El PP protegeix Mallorca mentre urbanitza Eivissa

L'aprovació per part del Consell d'Eivissa del Pla Territorial Insular (PTI) comporta, entre d'altres coses, l'entrada en vigor de la reforma de Llei d'Espais Naturals aprovada a finals del 2003. Aqueixa reforma fa que a les Àrees Naturals d'Especial Interès d'Eivissa i Formentera siga possible fer-hi cases, a diferència del que passa a Mallorca i Menorca.
Per accentuar el contrast entre la política del PP a Mallorca i a les Pitiüses (allà no s'ha tornat endarrera la inedificabilitat de les àrees naturals decretada a l'anterior legislatura), només un parell de dies abans d'aprovar-se el PTI, el Govern Balear va iniciar la tramitació del PORN de la Serra de Tramuntana. Segons explicava Diari de Balears, aquest instrument d'ordenació protegeix cautelarment una zona de 62.623 hectàrees (el Pacte pretenia preservar-ne 85.000 però pareix que no ho va arribar a fer) que s'afegiran a les 13.981 que ja estan protegides a Balears.


Zona protegida de la Serra de Tramuntana (Mallorca)

Enllaç d'interés: Pla Territorial de Mallorca.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

El PP mallorquí no té el que s'ha de tenir per tornar endarrera la normativa del Pacte. Només a Eivisssa som a prou desgraciats que fan el que volen. Perquè no hi ha oposició.

28/3/05 6:02 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home