Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimecres, de març 23, 2005

Illes "privades" per vendre

Aquest dies que a Eivissa es parla tant de protecció de la costa i de les àrees naturals, algú potser s'hauria pogut preocupar per la situació dels illots. Sobre els plànols aquests indrets estan dins el domini públic i són àrees de la màxima protecció, en què molt poca cosa està permesa (teòricament). A la pràctica en tenim almenys dos que no només són d'ús privat sinó que pareix que s'exploten econòmicament amb finalitats turístiques. Es tracta de l'illa des Bosc i Tagomago.
Una recerca per Internet ens retorna multitud de pàgines a les que s'anuncien "illes privades" per llogar i per vendre. I és difícil no trobar-hi "sa Ferradura" (Illa des Bosc) o "Tagomago", com per exemple en aquesta web, o aquesta altra. La realitat és que aquestes illes "privades" són escasses, especialment a Europa. Per això mateix destaca que una part tan substancial del mercat estiga a ca nostra. De fet, ens conten que el conegut diari Financial Times il·lustrava el passat cap de setmana una informació sobre illes privades amb una foto de l'illa des Bosc.

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Això es Tagomago

23/3/05 4:28 p. m.  
Anonymous Anònim said...

No, això no es Tagomago.

23/3/05 5:39 p. m.  
Anonymous Anònim said...

¡que fuerte una isla privada!, creia que solo pasaba en el caribe y en paises con mucha corrupcion ¿tambien en ibiza?. La verdad es que parece san miguel pero le falta la playita

6/4/05 3:50 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home