Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimecres, de març 16, 2005

Més indicis de partidisme en les expropiacions

El tema de la ronda de Zumos Naturales fa sospitar que el Govern del PP va mirar qui era el propietari de determinats terrenys o edificis abans de decidir el traçat de les autovies. Però no és l'únic exemple. També es poden veure solucions sospitoses en d'altres trams de la versió definitiva del projecte de l'aeroport. Ens conten que hi ha un cas particularment cridaner, que afecta un dels membres més actius de la plataforma.
Costa de creure que uns tècnics que demostren desconèixer la realitat de l'illa en el disseny que fan de les carreteres. Però pareix com si algú els hagués informat de qui era el propietari de l'hivernacle i la casa que hi ha al costat dret de la carretera, un tros abans del girador de Platja d'en Bossa. El seu propietari és Antoni Planells, Malalt, militant històric de l'esquerra eivissenca i ex-regidor d'Esquerra Unida a Sant Josep. Pareix que ell i la seua família es quedaràn sense pràcticament un palm de terra per a seguir guanyant-se la vida. I a més tendran autopista pels dos costats de la casa, de tal forma que hi ha qui diu que els deixen pitjor que si els fotessin la casa. Si no més, sabem que les que tomben les paguen.

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Lo más habitual son los casos que expropian a los suyos (del partido popular). Si son gente humilde y sin recursos, les joden a lo bestia.
A los empresarios y gente bien conectada dentro del partido, les tocan lo mínimo.

16/3/05 10:34 a. m.  
Anonymous Anònim said...

els que defensem la protecció del territori i de la cultura sirem els nous "talibans" per a les ànsies hipòcrites des que manen¡

16/3/05 2:54 p. m.  
Anonymous Anònim said...

TOT EL RECOLÇAMENT I AFECTE PER EN TONI MALALT.
Seria interesante saber lo que se ha pagado de indemnización por el hotelito de sa casa cremada.Las cifras que a mi me han comentado son desorbitadas y,por lo oido,el dueño ha hecho un buen negocio.

16/3/05 7:36 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Des de la Plataforma, volia recordar que hi ha novetats en quant als advocats que porten el cas. Però necessitam recolzament per part de tots es propietaris possibles.
Podeu accedir a www.novolemautopista.tk i sebre mes coses

Gracies

18/3/05 1:10 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home