Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

divendres, de març 11, 2005

Premi a l'excel·lència turística

Està clar que uns han de predicar amb l'exemple més que altres. Quan parlam de serveis turístics de qualitat, parlam de cuidar la nostra primera indústria i la principal font dingresos de l'illa. D'això n'és molt conscient el senyor Pedro Matutes, president dels hotelers, i així ho fa sebre cada vegada que surt als diaris. Clar que una cosa és la teoria i l'altra la pràctica. Conten que el Sr Pedro Matutes ha arribat a oferir una bonificació de 6.000 euros al cuiner que aconseguís fer els menús del dia (esmorzar, dinar i sopar) per menys de 3 euros. S'ha de dir, però, que cap cuiner va aconseguir fer tres menjades per 3 euros; només pogueren fer-les per 3 euros i 10 cèntims. Amb els preus que tenen els productes d'alimentació, un es pot imaginar les quantitats i les qualitats de les viandes que es poden fer per aquest preu.