Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dilluns, de març 07, 2005

L'Ajuntament fa temps que vol netejar Es Prat de Vila

Als membres del Pacte afectats per la querella del GEN contra les institucions i els propietaris de ses Feixes per permetre la seua degradació no se'ls veu massa preocupats. De fet, pareix que en general tenen la consciència tranquil·la pel fet que, diuen, fa temps que tenen una partida pressupostària prevista per netejar la zona humida.
Si no s'ha fet res, segons declararen membres de l'equip de govern a Última Hora, és perquè els propietaris no ho han permès. Encara que el cert és que no s'acaba d'entendre quin permís necessita l'Administració dels propietaris per tal de fer netejar abocaments que constitueixen, com a mínim, infraccions en matèria d'urbanisme i medi ambient.
Val a dir que al seu moment ens va cridar l'atenció que aquestes explicacions de l'Ajuntament només sortissin a Última Hora. No acabam de veure amb quin criteri periodístic es deixen de publicar les reaccions a una notícia de portada.

1 Comments:

Blogger Eivissa Confidencial said...

Cassiopea,

No tenim cap problema amb les crítiques, però hem de puntualitzar un parell de coses.

1. Per la raó que sigui en aquesta pàgina normalment es poden llegir més notícies negatives per al Pacte i l'Ajuntament de Vila que de favorables. Crec que ningú no ho pot negar.

2. El que diu la notícia són fets contrastats procedents de fonts millors o pitjors. L'únic element valoratiu de fet qüestiona l'argumentació oficial, segons la qual no es pot fer res contra els propietaris.

3. Eivissa Confidencial sempre manté una posició equilibrada, la qual cosa vol dir que no deixa de publicar res que pensem que té el mínim interès. Que l'Ajuntament tengui una partida per fer allò net i estigui com està, no trobau que és notícia?

En tot cas, gràcies per les crítiques i les col·laboracions.

8/3/05 12:00 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home