Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dilluns, de febrer 28, 2005

Es confirma que la franja de Ses Feixes serà rústica

Eivissa Confidencial ha pogut confirmar que Xico Tarrés va afirmar dijous que la polèmica franja de ses Feixes de Talamanca serà rústica a la versió definitiva del PGOU. L'alcalde va dir-ho davant representants de les associacions de vesins de la zona del port, en presència del regidor d'urbanisme i dirigents del PSOE, Esquerra Unida i Esquerra Republicana. S'haurà de veure si aquesta notícia arriba mai a tenir un espai mínimament proporcional al que va obtenir la denúncia del PP sobre una suposada reclassificació en el seu moment.


Una versió anterior del PGOU ja contemplava que els terrenys fossin rústics.

Va ser durant aquesta reunió que els representants de l'equip de govern del Pacte també varen descartar que es pogués fer un vial per dins Ses Feixes. Alguna persona havia demanat que es fes aquest vial, al·legant que la franja no té valor ecològic o de cap tiups. Aquests dies, però, s'ha pogut veure en aquesta mateixa zona una petita colònia de martinets blancs (Egretta garzetta), una espècie catalogada pròpia de zones humides.


Fauna catalogada al costat de l'Avinguda Vuit d'Agost.

1 Comments:

Blogger Eivissa Confidencial said...

Quan ens volem referir a Diario de Ibiza ho feim explícitament. En aquest cas, estam parlant de tots els mitjans. Inclosos aquells que són afins al PP, que també varen fer molta sang d'aquest episodi a dos dies delple que havia de votar el PGOU.

28/2/05 11:58 a. m.  

Afegeix un comentari

<< Home