Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

divendres, de març 11, 2005

Eivissa Confidencial arriba a 100.000 pàgines vistes

Durant aquest divendres esperam que el nostre comptador superarà les 100.000 pàgines vistes des del dia 10 de setembre de l'any passat. No fa falta dir que estam molt contents i agraïts pel constant creixement en qualitat i quantitat dels nostres col·laboradors i lectors.
Volem, tanmateix, aprofitar l'avinentesa per recordar que tenim un e-mail (e-confidencial@terra.es) que podeu utilitzar per fer-nos arribar qualsevol comentari, informació o suggeriment. També us animam a seguir escrivint els vostres comentaris a la part inferior de cada notícia. A partir d'ara, no serà imprescindible estar registrat: n'hi haurà prou amb seleccionar la tercera opció (Anonymous) davall el requadre del text.
Hi ha un problema tècnic que esporàdicament impedeix posar comentaris. Avisarem quan el problema estigui totalment resolt. Blogger.com demana excuses pels problemes.

7 Comments:

Blogger Eivissa Confidencial said...

El sistema ara perment introduir comentaris sense estar registrat. En qualsevol cas, us demanam que si teniu un usuari, el continueu fent servir.

12/3/05 12:26 p. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

Escriure amb un usuari reigstrat té un avantatge significatiu: si voleu podeu eliminar o canviar el comentari vosaltres mateixos.

12/3/05 12:26 p. m.  
Anonymous Anònim said...

100.000 visites? carai, si que teniu poca cosa a fer els (set? sis?)de la secta que escriviu per aquí. Seguiu així, que és una de les pàgines que més em fa riure juntament amb libertad digital.

13/3/05 12:39 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Només llegeixen EC els 6 o 7 que es registren, no? Va, home!

13/3/05 11:57 p. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

Al primer anònim:

Les comparacions són odioses. Però el dia que tenguem tant d'èxit com Libertad Digital recorda'ns que t'hem de regalar unes accions de l'empresa.

Això "sin acritud", que diria aquell.

14/3/05 1:08 a. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

Per cert, que un recompte ràpid ens dóna que hi ha 47 usuaris registrats. És evident que no tots escriuen cada dia, però això no vol dir que no existeixin.

14/3/05 9:37 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Conste que algunos leemos habitualmente y no escribimos, entre otras cosas por no saber hacerlo correctamente en catalán. Pero asiduos somos.

14/3/05 4:23 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home