Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dilluns, de març 14, 2005

Maquillen el lamentable espectacle del PSOE

Diario de Ibiza il·lustrava dissabte la informació del trencament del PSOE i el PP sobre el Pla Territorial amb una columna resumint les peticions del PSOE. En aquest resum tot eren demandes la mar de raonables i progressites. Curiosament no hi havia cap referència a la petició d'augmentar al 20% les cessions de terrenys, que en un moment es va filtrar com una proposta estrella. Com ja va dir Eivissa Confidencial, aquest augment és inviable perquè viola la legislació bàsica de l'Estat. Així ho recollia també el mateix dissabte Última Hora en la seua informació. Diario de Ibiza feia referència a aquest tema a la lletra petita de la informació, però atribuïa la seua desestimació pel PP a què l'Ajuntament de Vila tampoc la complia.

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

en el diario de ibiza tambien se hacia mencion a otra petición del psoe que tambien es ilegal, aunque no es tan evidente.. se sabra en poco tiempo...

14/3/05 3:47 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Si es presenten tres candidats a Secretari General i l'únic eivissenc és en Vicent Tur, jo també hagués votat a un foraster.

14/3/05 6:31 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home