Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimarts, de març 15, 2005

"Dones pageses" vs. "Mujeres progresistas"

Aquest cap de setmana es presentava l'Associació de sa Dona Pagesa, només uns dies després que se celebràs el Dia de la Dona Treballadora. L'associació estarà presidida per Cati Costa, una persona que ha exercit diversos càrrecs polítics de primer nivell en representació del PP. Encara que només Última Hora recordava això als seus lectors, és sens dubte una clau important per entendre per on pot anar l'orientació de l'entitat.
No sabem si la creació d'aquesta associació respon a la presentació en societat no fa gaire de l'Associació "Mujeres Progresistas". En aquest cas, el seu naixement va rebre el suport d'amplis sectors progressistes, en particular del PSOE. Val a dir que d'això se'n deriva un curiós contrast, susceptible de generar interessants lectures políques.
Pareix que ja funciona bé el sistema per introduir comentaris.

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Associacions fantasmes hi ha moltes, mira-ho el cas de SARGANTANA ROCK. Si no fas la pilota bé, als grups politics imperants, ja estas ben fotut¡

15/3/05 9:26 a. m.  
Anonymous Anònim said...

una pagesa progressista!!! coneixeu a cap taxista d'esquerres? es progressisme es per funcionaries de correus o de can misses amb ses calces garres avall!.

26/3/05 11:24 a. m.  

Afegeix un comentari

<< Home