Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dilluns, de març 14, 2005

Més sospites sobre Matutes i les carreteres

Amb la notícia que el Govern del PP ha tret ja a concurs l'autovia de l'aeroport ha aparegut una nova sospita de possibles conflictes d'interès. En aquest cas, la qüestió és l'acceptació de les al·legacions a una empresa, mentre es desetimaven totes les altres (del Pacte, de la Plataforma, d'Esquerra Unida, etc), segons explicava Última Hora en exclusiva. L'empresa en qüestió és FCC Construcción SA. Allò que no es deia ni en aquest diari ni en cap altre és que Abel Matutes, pare de la consellera de carretres, és membre del consell d'administracicó d'aquesta empresa.
Aquesta sospita s'afegeix a les que ja existeixen amb un parell de solucions donades al traçat de les autovies (com a l'alçada de Zumos Naturales o la variant de Can Tomàs) o la compra de la pedrera de Cas Capità a mitges amb una constructora de carreteres per part d'una empresa del Grup Matutes.


Zona on es tombaran 4 cases per no tocar Zumos Naturales.

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Es lamentable, tenemos que pararle los pies!!! habeis visto que Pere Palau va del rollo verde con los periodistas alemanes...

14/3/05 10:43 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Això de "fa la neteja" deu ser una ironia, no? La llimpiesa a Sant Antoni ha set, i és, un dels grans drames del poble.
Però tornant a ses carreteres, hi ha gent que ha perdut totalment s'"oremus", només hi ha que veure es plànols.

14/3/05 6:27 p. m.  
Anonymous Anònim said...

`Tiempo´ publica un extenso reportaje contra las autovías de Eivissa

SERVICIOS
Enviar esta página
Imprimir esta página
Contactar
Anterior Volver Siguiente




Dolçainer, no te enteras. Te adjunto el texto de la noticia que publicaba el martes Diario de Ibiza:

`Tiempo´ publica un extenso reportaje contra las autovías de Eivissa

EIVISSA | REDACCIÓN

El semanario de información general `Tiempo´ publica en el número que acaba de salir a la venta un amplio reportaje de cuatro páginas que, bajo el título `El asfalto inunda Ibiza´, explica la polémica generada en la isla por la tramitación de varios proyectos viarios por parte del Govern balear.
El reportaje, profusamente ilustrado y con testimonios de afectados, de los políticos del Consell Insular, la oposición y los ecologistas, afirma que «por esquivar unas naves de Matutes, tiran cuatro casas».
En la información, el Govern y la consellera Stella Matutes defienden la necesidad de estos proyectos. Esta última se refiere a la compra de la cantera de Can Canyes por parte de una empresa de su padre, Abel Matutes, y otra sociedad mallorquina: «No sé si mi padre ha comprado una cantera o no, pero eso no significa que la empresa adjudicataria de la obra le tenga que comprar la piedra a él».

16/3/05 1:05 p. m.  
Anonymous Anònim said...

A Can Tomàs hi està fent un hotel rural...i li va millor que sa carretera hi passi prop, sino ha de comprar una altra finca per tenir acces.

I quan na Strella diu que son pare no te cap constructora s'oblida que forma part de sa cupula de FCC

22/3/05 1:13 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home