Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimarts, de març 15, 2005

Vendran més turistes amb "tot inclòs"?

Els diaris locals parlaven ahir dilluns de les expectatives per a la propera temporada turística. Perspectivas de recuperación para el turismo alemán i Pere Palau prevé un incremento del turismo alemán para este año eren els titulars. Allò que curiosament no es comentava a les notícies és la forta correlació entre l'augment del turisme alemany i els paquets de "tot inclòs", cosa que sí explicava abastament Diari de Balears.
Pel que sembla, el fet que a Mallorca augmentàs dràsticament l'oferta de "tot inclòs" és un dels factors que explica la millora del turisme alemany allà i no a Eivissa la temporada passada. Tenint en compte que l'illa gran és la nostra principal competidora, vol dir això que els hotelers s'abocaran a oferir "tot inclòs" per competir al mercat alemany?

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

< altravilera> Resulta interessant observar que les previsions de pujades de turisme alemany afecten a Mallorca i a Eivissa i no a Menorca o Formentera. Aixó, sobretot el cas de Menorca, que es vist com negatiu, crec que ens ha de fer pensar sobre els motius. Tindrá a veure amb l'escassa preséncia d'oferta tot inclós? amb el tipus de turistes que trien els indrets? amb la politica de preus?El fet d'apropar-nos al mercat mallorqui i allunyar-nos del menorqui, es qualsevol cosa menys positiu.

15/3/05 7:07 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home