Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

divendres, de març 18, 2005

ENE també fa propostes de dubtosa legalitat

Si fa alguns dies explicàvem que el PSOE demanava l'impossible a les negociacions sobre el PTI, ara és ENE qui fa ben bé el mateix amb la plaça de bous. Segons avançava el bloc Indígenes i sortia publicat dijous a Diario de Ibiza, l'Entesa demana que s'urbanitzi el solar de l'antiga plaça de bous per tal de salvar Ses Feixes.
Sobre això un comunicant anònim ens explica (i fins allà on sóm capaços ho hem pogut verificar) que la Llei d'Expropiació Forçosa no permet que s'urbanitzi la zona. De fet, segons l'article 54.2 només es permetria un canvi d'ús dels terrenys expropiats sempre i quan es destinassin a una finalitat d'utilitat pública o interès social. Altrament els ex-propietaris tendrien dret a que se'ls retornàs el solar expropiat.

10 Comments:

Anonymous Anònim said...

"Legalitat" és un concepte que a Eivissa esdevé d'una elasticitat sorprenent. Dit això, la idea no deixa de ser bona: permetre edificar damunt la **** plaça tot el que es faria damunt ses Feixes.

18/3/05 2:24 p. m.  
Anonymous Anònim said...

vvvvvvvvv

18/3/05 7:27 p. m.  
Anonymous Anònim said...

No sé, crec que als d'Eivissa Confidencial se us veu massa de què anau.
ENE no sol sortir ben parat en els vostres comentaris. I no record haver llegit cap comentari crític amb altres partits com EU i ERC, i no en falten motius.
Per què serà? Tant de mal d'ulls us fa la gent d'ENE?
És millor ficar-se amb nacionalistes (d'un cantó) que amb altres (d'altre cantó)? No és aquesta la teoria de part de la gent d'ERC? Ficar-se amb Convergència, PSM o Bloc abans que amb partits d'oebdiència espanyola?

18/3/05 7:32 p. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

Costa d'entendre quina necessitat teniu de matar el missatger. Eivissa Confidencial publica el que els informadors ens fan arribar. Si penses que hi ha temes que hem de tocar, no dubtis en fer-nos arribar un e-mail.

18/3/05 10:56 p. m.  
Anonymous Anònim said...

A ENE no els voten ni 100 persones, jo quedo meravillat amb la gent que treballa per causes perdudes. Ànim cap al suicidi final! A Eivissa no queda massa per preservar ni protegir, almenys se us pot demanar que no sigueu tan horteres com a Marbella o Benidorm. Tot i que veient als vostres polítics i empresaris... Jo faria una gran gala amb les Mamachicho, Pocholo i els presentadors de Aquí hay tomate. I la biblioteca perquè la voleu? Eh? Per estudiar urbanisme?

20/3/05 6:50 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Molt bo! Mira els Eivissencs han votat sistemàticament els polítics més mediocres: cacics provincians que es creuen que són Déu baixat del cel, amb rellotges lluents i tres botons de camisa oberts per poder ensenyar la cadena d'or. Es commouen cada volta que el Madrid fa un gol. Però cadascú té el que es mereix, i un poble que fa temps que va perdre la seva dignitat col·lectiva i l'autoestima ja no pot aspirar a res més que no sigui esdevenir Marbella, Benidorm o Torremolinos. I s'ho han fet ells solets. Au, l'enveja del Meditarrani!

21/3/05 8:00 a. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

joanera (sobre el missatge de les 3:48):

Què significa tota aquesta lletania?

Eivissa Confidencial publica una informació que ningú encara ha pogut demostrar que sigui falsa. Pots fer-ho tu?

Totes les consideracions partidistes que fas són molt interessants. Potser són aplicables a la persona que ens ha fet arribar la informació. Acceptam com a part del joc que tothom que ens fa arribar coses pensi que en treu algun profit per a la seua causa. Però l'acusació que són consideracions que fa EC a l'hora de decidir què es publica i què no és totalment gratuïta.

I, per suposat, la insinuació que nosaltres hauriem de fer les consideracions contràries i censurar la informació per tal de no deixar malament un partit determinat és totalment inacceptable. Eivissa Confidencial no ha censurat mai res ni pensa fer-ho.

21/3/05 11:08 a. m.  
Anonymous Anònim said...

"no m'estranya que passi quan els empresaris del pp posen els fills "bons" a dirigir les empreses i els menys espavilats a la política."

Exemples? (de bons i de poc espavilats)

22/3/05 5:48 p. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

sensat,

Insistim que mai no hem deixat de publicar res. Ens han arribat coses sobre en Roque Lopez i el PSOE i tot s'ha publicat però aquest missatge que dius (era un e-mail, no?) no ens consta que hagi arribat mai. Alguna vegada hem rebut fotos i ens hem quedat temporalment sense espai per rebre més missatges. Segur que no va rebotar?

Per favor, posa't en contacte amb nosaltres per e-mail per tal de poder investigar el tema (voldríem sebre quan vares enviar el missatge, i des de quina adreça). Ens prenem aquests temes seriosament i voldríem poder aclarir-lo satisfactòriament.

23/3/05 9:49 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Sensat, dius que ENE és el partit menys votat de la història. Jo ho atribuiria a la falta d'autoestima de la gent d'Eivissa, en general, per confiar amb les coses d'aquí, en aquest cas concret en un partit eivissenc i no d'altres que són una simple filial dels de madrid o barcelona

24/3/05 12:38 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home