Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dijous, de març 31, 2005

El PTI reconeix ara sòls urbans dins Ses Salines

La Norma 27 del PTI, que delimita les àrees urbanes, ha estat modificada sobre el que preveia el document provisional aprovat l'any passat. L'objectiu és donar cabuda als sòls urbans dins el Parc Natural de Ses Salines d'Eivissa i Formentera. La nova disposició es refereix a un informe de la Comissió Balear de Medi Ambient (el contingut de la qual creim que no és públic encara) que fixa els criteris segons els quals el PRUG de Ses Salines delimitarà els sòls urbans. Costa de creure que això no tenga res a veure amb les denúncies que va fer el Pacte sobre l'existència d'urbans dins el parc després de l'aprovació inicial del PTI.
El text nou (Norma 27.2.b) diu que també són urbans:
"Els terrenys inclosos en l'àmbit del Parc Natural de ses Salines d'Eivissa i Formentera que el Pla Rector d'Usos i Gestió, aplicant els criteris i les condicions que l'acord de la Comissió Balear de Medi Ambient de data 11.03.2005 estableix, delimiti com a sòl urbà en aplicació de l'assenyalat en la Disposició transitòria 1 de la Llei 17/2001, de 19 de desembre, de protecció ambiental de ses Salines d'Eivissa i Formentera i en l'article 55 del Pla d'Ordenació dels Recursos Naturals; quedarà fins a llavors suspesa la classificació dels sòls urbans definits pels instruments de planejament general vigent l'ambit dels quals es recull en la documentació gràfica del PTI."

Nota: l'article 55 del PORN de Ses Salines (BOIB de 4 de juliol del 2002) regula la "Divulgació cívica i escolar"

10 Comments:

Anonymous Anònim said...

Cierra la puerta al salir.
Y aprovecha el descuento de residente en tu último viaje. Si eres del pacto y te largas definitivamente, creo que el descuento es doble.

31/3/05 7:10 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Efectivamente, comentemos tus tres normas:

1) Ahí lo has acertado, expropiación en pro del interés general, como se está haciendo con las carreteras. Como debe ser, pagando lo que toca.

2) Pero si las excavadoras ya están en la calle, mujer ! Míralas que ufanas en las obras del segundo cinturón, y que agujeros mas chulos que hacen. Y pronto en Ses Feixes gracias al pacto !

3) Precisamente de eso se trató en las últimas elecciones, y se consiguió.

Te añado otra

4) No sólo los progres tienen derecho a ironizar sobre los que no piensan igual que ellos. ¿Qué tal sienta vuestra medicina?

Por cierto, no te ibas?
Ya tardas.
Y recuerda lo del descuento de residente.

31/3/05 8:17 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Venga, unas direcciones de interés para los que no quieren vivir entre "el PP, el caciquisme i la màfia":

www.iberia.com
www.spanair.com
www.aireuropa.com
www.transmediterránea.com
www.balearia.com (tal vez esta no os guste tanto,ya sabéis por qué)

Eso sí, aunque os vayáis, seguid posteando aquí, no podría soportar vuestra ausencia.

31/3/05 9:57 p. m.  
Anonymous Anònim said...

A ses Salines hi té a veure en Canyelles. A més, el PTI no pot delimitar-hi sòls urbans perquè això és funció des PRUG, tal i com estableix la Llei de Parc Natural. Però clar, què més dòna, fa tantes coses que no pot fer que ja es remet a un munt de lleis que estan encara per aprovar per poder arribar a aplicar-se i a tenir aparença de legalitat

1/4/05 7:47 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Jordier:

No confundas conceptos. Lo antidemocrático sería OBLIGARLOS a abandonar la isla. Lo único que hago es tomarme con humor el tremendismo y las lágrimas de cocodrilo. ¿Es antidemocrático el humor? ¿Podemos reírnos de aquellos que insultan? Yo digo que sí. Porque en la primera intervención no es que se insulte, es que se imputa un delito a jueces y fiscales. O sea, que más bien alegraos de que sea un cachondo y no un juez el que lea esto, especialmente si se ha levantado de mala leche. Que no creo que fuese demasiado sensible a lo que "Eivissa Confidencial" dice acerca de exonerarse de responsabilidad.

1/4/05 8:26 a. m.  
Anonymous Anònim said...

No, Vilera, repito que lo antidemocrático es obligar. A mí me gustaría que cierta gente se fuese de Ibiza porque pienso que la perjudican. Y probablemente a muchos de los que escriben aquí también. Pero seguro que no son la misma gente, verdad? Lo democrático no es pensar de una manera u otra, sino respetar las leyes que permiten que cada uno viva donde quiera. Censurar el pensamiento según nos guste o no acaba en Revolución Cultural China o en la Gestapo.

1/4/05 11:28 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Si es que no aprendéis. Si no os mencionan al coco, no estáis contentos. Venga, incluyamos a Franco en el paquete antidemocrático, no os falta razón. Y de paso a los dirigentes de la República, y a los anarquistas, y a Pol Pot, y a Pinochet, y a Stalin, y a los nuevos amigos de Zapatero, etc... Pero yo no me atrevería a decir que, a estas alturas, Franco "ens toca tan a prop". Tal vez algunos contra Franco vivían mejor y tienen algún trauma sin superar...

1/4/05 12:49 p. m.  
Anonymous Anònim said...

I en tot això, quin paper juga la voluntat majoritària dels eivissencs? No serà que la majoria dels que viuen i voten aquí el que realment volen és aixó, poder fer el que els hi dóna la gana i s'enfoten de protegir i conservar el territori sempre i quan puguin construir i especular amb els seus terrenys?

2/4/05 12:20 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Per quan un grup terrorista??

9/4/05 1:58 p. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

No pixeu fora de test, si pot ser.

9/4/05 4:47 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home