Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dijous, de març 31, 2005

L'hora de la veritat per als terrenys de Matutes

Fa un parell de setmanes el Conseller de Patrimoni, Joan Marí Tur, va aconseguir un altre gran titular anunciant que la Torre de sa Sal Rossa seria un centre d'interpretació de les torres de defensa. Però aquesta torre encara és propietat de Matutes i Fenaroli, així com els terrenys allà on es troba, perquè la famosa cessió/donació no s'ha consumat. I el Consell ja ha encarregat projecte de restauració a costa dels ciutadans, tot i que la llei diu que són els propietaris els qui han de mantenir els béns protegits en bon estat.
També és significatiu el fet que els diaris tornassin a referir-se als "terrenys cedits al Consell" quan tothom sap que és massa aviat per dir-ho. De fet avui es compleix el termini per arreglar amistosament el tema del 50% restant, que Fenaroli encara no ha acceptat cedir. Si no s'ha arribat a un acord l'empresa propietària dels terrenys s'haurà de dissoldre, i el resultat és difícil de predir. Una de les opcions és que les finques acabin subhastades.

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Hi ha una altra solució per guanyar temps: que la junta d'accionistes aprovi les comptes.
De tota manera, per l'interès del Consell és millor tenir la meitat de tot i poder bloquejar qualsevol decisió sobre els terrenys que el cent per cent de la meitat dels terrenys, si s'ha d'arribar a una disolució de l'empresa propietaria.

31/3/05 9:58 a. m.  
Anonymous Anònim said...

No heu vist ahir als diaris on es parla precisament d'aquest tema i parlen com si els terrenys s'han cedit ja quan no és cert? Que passa aqui?

5/4/05 12:27 a. m.  

Afegeix un comentari

<< Home