Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dilluns, de març 28, 2005

La policia entorpeix la marxa de la Plataforma

En una mostra de zel sense precedents, la Guardia Civil va multar ahir diumenge diversos participants a la marxa lenta de la Plataforma Antiautopistes, entre ells un dels seus portaveus. Segons pareix, el cos militar de polícia va fer un desplegament considerable, supervisat personalment per un dels seus màxims comandaments. Algunes persones asseguren que l'actuació de la Guardia Civil pretenia intimidar els participants, més que no assegurar la celebració de la protesta sense problemes.
D'altra banda, seguint amb la tònica habitual , el PSOE no va estar present oficialment a la marxa reivindicativa. De fet hi va haver qui es va queixar, irònicament, que els socialistes havien enviat la Guàrdia Civil en comptes d'una representació oficial. Cal recordar que les forces policials depenen de la Delegació del Govern, en mans del PSOE des que aquest partit mana a Madrid.


Foto de la caravana (Indígenes)

6 Comments:

Anonymous Anònim said...

He participat a la caravana de cotxes d'avui diumenge i he de dir que als organitzadors els sobra bona voluntat i esperit de sacrifici però els falta dots d'organització i planificació de les accions.
Això ho dic perquè només començar el trajecte la Guardia Civil de Trànsit ha denunciat i retirat de la circulació al primer cotxe de la comitiva i els organitzadors no havien previst això i no han sabut reaccionar.Més tard han fet el matexi amb el cotxe que havia assumit la capçalera i no ha quedat ningù dels organitzadors dirigint el cotarro. A partir d'aquí la caravana ha seguit amb improvisació i descoordinació.

Es molt important fer moltes accions reivindicatives però també és molt important organitzar-les bé.

28/3/05 1:41 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Com deien alguns, vàrem ser tractats com a terroristes. Si cada dia quan tanquen les discoteques hi hagués el mateix control, no faria falta fer autopistes "per seguridad".

28/3/05 5:57 p. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

Si no ho tenim mal entès, Angel Marí és comissari de la Policia Nacional. No sabem el nom del comandament que dirigia la Guàrdia Civil diumenge, però en principi ha de ser una altra persona.

30/3/05 4:50 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Segons ha declarat un Guardia Civil "por lo bajini", aquest jove vol deixar Eivissa abans de l'estiu si pot ja que el que està veient aqui no ho ha vist enlloc. Pressions, xanxullos,...
Es dia de s'Operació Caragol, segons aquest jove, tenien ordre de denunciar (multar, en idioma des carrer) a TOTHOM. I també va reconeixer que hi havia molts més de 70 cotxes, fins i tot 200 en algun punt, però que es varen limitar a comptar llaços negres (i jo per exemple no en portava).

1/4/05 10:31 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Qui dirigia l'operació era el Capità (crec que és el seu càrrec però no estic segura) Fructuoso . El vaig veure a la carretera de S. Antoni en un lloc no massa visible. No me'n recordo del llinatge però és el responsable màxim de la Guàrdia Civil a Eivissa.

2/4/05 11:46 a. m.  
Anonymous Anònim said...

rafaler ets un bocamoll i un setciéncies el comissari te el grau de "comissari principal".El seu cap efectiu de Palma, cárrec de confiança, era comissari.

2/5/05 9:14 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home