Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimecres, de març 30, 2005

El conseller que havia de ser i pareix que no és

Conten que fins i tot membres del PP reconeixen que les expectatives dipositades en el conseller José Miguel Mayans (responsable d'Agricultura i Medi Ambient) no s'estan complint. Al seu moment es deia que era l'esperança blanca d'un equip de govern del Consell marcat per la falta d'experiència. Aquestes expectatives defraudades haurien fet que quan es triaven consellers no electes es rumorejàs que en nomenarien un nou d'Agricultura perquè l'àrea no estava funcionant bé.
Pel que fa a Medi Ambient, pareix que la conselleria ha anat vivint de rendes. És a dir, fent funcionar els projectes preparats pel Pacte la passada legislatura. Aquests projectes són bàsicament l'adequació de l'abocador (projecte que el PP va rebutjar en el seu moment i que ara ja està donant resultats), el Pla d'Emergència (adjudicat pel Pacte abans de deixar el govern, però presentat recentment pel PP com a cosa pròpia) i la restauració d'una pedrera de prop de Cala Tarida.
El projecte de restauració de la pedrera és també un bon exemple del bloqueig que exercien els ajuntaments del PP sobre els projectes del Pacte. Aquest en concret tenia ja l'aprovació del Govern Balear durant l'etapa progressista, però es va paralitzar perquè l'Ajuntament de Sant Josep no va arribar a donar la llicència. Quan "els seus" tornaren a manar, pareix deixaren de trobar-li pegues i el projecte està en marxa.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Sobre les pedreres, hi ha dos projectes diferents, però veïns, a la carretera de Cala Tarida. Un promogut per algunes associacions de la Pimeef i un altre promogut per una empresa privada. El primer va una mica més avançat que l'altre.
Sobre en Mayans, possiblement sigui una de les "decepcions" d'aquest equip de govern (de molts no s'esperava res bo, per tant no "decepcionen")

30/3/05 9:28 a. m.  

Afegeix un comentari

<< Home