Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dilluns, d’abril 04, 2005

Els "cretus" de Mallorca

La prmesa local no s'ha fet ressò de la notícia (difosa per la premsa mallorquina i altres mitjans com TV3) segons la qual el Tribunal Suprem ha reiterat la il·legalitat de quatre xalets de Mallorca i i n'ha ordenat la demolició. El Suprem dóna així la raó al GOB després de més de 20 anys de litigis. Per no ser diferents del cas Cretu, el batle de Deià, municipi on es troben les cases il·legals, sempre ha estat al costat dels propietaris i promotors i encara no acaba d'acceptar que s'hauran d'enderrocar.
Pel que sembla en aquest cas també hi va haver una intervenció decisiva dels Consell de Mallorca i del Govern, per la qual cosa ara l'Ajuntament diu que han de ser ells els qui paguin la indemnització. Els paral·lelismes amb el cas Cretu no s'acaben aquí, perquè els propietaris d'alguns d'aquests xalets es veu que són gent coneguda i adinerada: el presentador de televisió Fernando Schwartz i Richard Branson, magnat de Virgin.

2 Comments:

Blogger Eivissa Confidencial said...

Se'ns ha passat comentar que les cases il·legals de Mallorca estan a un lloc que és BIC i ANEI.

4/4/05 10:46 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Mateuera, tens tota sa raó del món. Aquest cas de Ses Variades em vé totalment de nou però es TSJB diu molt clarament que no es pot variar es PGOU
per donar cobertura a construccions fora d'ordenació-il.legals-o amb sentència ferma de demolició. Us sona?

4/4/05 2:12 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home