Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

divendres, d’abril 08, 2005

Més sous públics per als Matutes

Aquest dijous s'informava que han començat les obres de restauració del jaciment púnic de Sa Caleta. Com és públic i notori, encara que no es deia ni de passada, els propietaris dels terrenys on es troba el poblat són els Matutes. Ens trobam, per tant, que en aquests moments els tres projectes més importants, pressupostàriament parlant, de la Conselleria de Patrimoni es fan damunt propietats de la família i/o les empreses de l'ex-ministre. A més de Sa Caleta, hi ha la reforma del Teatre Pereyra i la Torre de sa Sal Rosssa.
És cert que alguna d'aquestes propietats se suposa que hauria d'acabar essent cedida al Consell en virtut de les promeses fetes, però a dia d'avui encara res no s'ha concretat, i el mateix Pere Palau ja ha reconegut que pot ser que no es concretin mai al 100%. La resta de projectes que estan en marxa (esglésies de Sant Mateu i Sant Josep) són projectes impulsats pel Pacte.
Val a dir que mentre la Conselleria de Joan Marí Tur es gasta el pressupost restaurant elements patrimonials lligats als Matutes, segueix sense aportar ni un euro i impedint el normal funcionament del Consorci Eivissa Patrimoni de la Humanitat.

6 Comments:

Anonymous Anònim said...

¿Le restauramos las propiedades y encima le dedicamos un bulevar? ¿Tamos tontos o qué? ¿Que son eso? ¿Los diezmos que pagaban los vasallos a los señores medievales? ¿Siguen teniendo derecho de pernada?

8/4/05 4:28 p. m.  
Anonymous Anònim said...

La veritat es que si, que es una vergonya, a sobre el tio sen va fer hotels i urbanitzacions per Cancun, en lloc d'arreglar un poquet el que te per Platja den Bossa, Bahamas, Palm Beach, Club Don Toni etc... que esta tot brou, descuidat, amb uns jardins que fan pena, la pintura de les parets es cau a trosos... Així segur que si que vendrà turisme de qualitat...
I diuen que han fet i fan tant per Eivissa, més aviat fan pensanta unica i exclusivament en la seva butxaca.....

¡¡¡¡ LA GUILLOTINA A VARA DE REY...¡¡¡¡

8/4/05 5:02 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Hem de fer una nova OLP.
Organitzats per fer sa Llei Pagesa!

9/4/05 12:36 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Deixant a un costat les ideies polítiques, crec que l'únic eivissenc que ha arribat a ministre es mereix un bon carrer de la ciutat.
Però així mateix pensava que no es dedicaven carrers a persones vives. Sabeu si això és normal?

9/4/05 1:48 p. m.  
Anonymous Anònim said...

El descerebrat que ha dit això de l'OLP ja s'ho podia haver pensat dues voltes abans d'escriure. Au, al·lots, que fins ara EC mantenia un nivell.

10/4/05 10:23 p. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

Els comentaris pensam que han de ser oberts i anònims, però us demanam que respecteu uns mínims. En aquest sentit, les apel·lacions a la violència estan fora de lloc.

11/4/05 12:39 a. m.  

Afegeix un comentari

<< Home