Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dijous, d’abril 07, 2005

La pressa de Sant Josep per adaptar les NNSS

Tal i com informava ahir Diario de Ibiza, l'Ajuntament de Sant Josep ja treballa per modificar les seues Normes Subsidiàries. Aquesta pressa per adaptar la seua normativa urbanística al PTI només té una raó de ser: poder posar-se a construir com més aviat millor. Amb l'adaptació, l'Ajuntament aconseguirà deixar sense efecte totes les normes cautelars que el PTI encara conté sobre la vintena d'urbanitzacions del municipi que el Pacte havia paralitzat. De fet, la veritat de les coses és que en un 50% dels casos el PTI el que fa és mantenir la moratòria i deixar la decisió final en mans de l'Ajuntament.
A les seues al·legacions contra el PTI, l'equip de govern de Sant Josep (PP) ja es queixava amargament del que anomenava "bloqueig" o "congelació" de les urbanitzacions del municipi. Aquestes al·legacions reclamaven poder ubanitzar de forma immediata i sense limitacions la pràctica totalitat de les àrees afectades per les moratòries, i vaticinava que si es condicionava a la modificació de les NNSS, això suposaria un endarreriment d'uns quatre anys.
És un fet de domini públic que el PTI aprovat pel Consell no és exactament el que voldrien l'alcalde de Sant Josep i els seus, com ja vàrem comentar al seu moment. Pareix que efectivament els han acceptat un bon nombre d'al·legacions (com la que permetrà que les cases tenguen 420 m2) però no totes les més significatives.

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Sant Josep ha donat llicències i ha permès construir a qualsevol banda. No s'han aturat els xalets as Cubells, ni amb moratòries ni res.

7/4/05 9:23 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Es que sou ecologistes radicals ho trobau tot malament. Però si llevam ses urbanitzacions, es pla territorial no és tan dolent.
Es deia que tota s'illa seria urbanizable, i no és ver. No està tot tan protegit com abans, val, però amb ses normes aquestes de segregació de finques i lo de sa part alta des putxos no es podran fer tantes cases com es diu.

7/4/05 12:43 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Nooo, que vaaa¡ La meitat dels puigs és menys que la cota 200 que abans deia la LEN, amnistia total per a totes les infraccions urbanístiques i totes les cases il·legals, fins i tot a ANEI, permet fer camps de golf a zones protegides, ports esportius per quasi tota la costa, requalificació de terrenys, hotels a sól rústic, autovies (ui perdó, desdoblaments) de 6 i 8 carrils... Si és que som una pandilla de radicals. No serà que els radicals sou els del PP?

7/4/05 3:16 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Efectivament, el PP ha enganyat totalment molts petits propiestaris que tants sols volien fer-se una casa a que la fes algun fill seu a alguna parcela de la familia, tota aquesta gent sexgueix sense poder-se fer una casa, ara be, com comentau, urbanitzacions, hotels, ports esportius sen podràn fer per tot...
Hi ha molts de terrenys que son "ubanitzables", es a dir per poder construir s'han de fer voreres, carrers etc...S'afavoreix al que vol edificar una promoció de pisos, adosats, o el que sigui i es perjudica al que tant sols vol fer-se una casa per viure ell mateix... VISCA LA ESPECULACIO¡¡¡¡

20/4/05 1:37 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home