Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimecres, de desembre 01, 2004

Dins el PP també es barallen

Ens expliquen que les relacions entre l'equip de govern de Sant Josep i el del Consell no passen pel seu millor moment. El motiu principal del conflicte és el Pla Territorial Insular, que pel que sembla no empara del tot el model urbanístic del PP josepí. De fet, com ja ha sortit publicat als mitjans de comunicació, l'Ajuntament ha presentat al·legacions al PTI i els seus representants s'han dedicat a fer pressions per aconseguir que siguen acceptades.
Tot això coincideix amb les anades al jutjat de polítics i tècnics de Sant Josep per diverses causes penals relacionades amb el caos i la corrupció urbanísitica del municipi. Per alguns coneixedors de la situació no passa desapercebut el fet que, a diferència de Santa Eulària (que el Consell va fer unes normes urbanístiques dissenyades, entre d'altres coses, per salvar el coll de l'alcalde al cas "ses Torres") o Sant Antoni (que es va anar més lluny i es va fer una llei per protegir els implicats en el "cas Cretu"), en el cas de Sant Josep no s'han fet o no es coneixen moviments semblants, almenys de moment.
La diferència s'hauria d'anar a buscar en batalles de famílies, perquè el PP de Sant Josep no ha conseguit tenir gaire influència en el nucli dur del partit a nivell insular, actualment controlat fonamentalment pel clan de Sant Antoni i els Matutes.