Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

diumenge, de novembre 28, 2004

Stella Matutes reconeix que va tornar a mentir

Segons publica aquest dissabte Última Hora, la consellera Matutes reconeix que va mentir i que el projecte real no és com va dir dimarts passat, tal i com ja avançava dijous Eivissa Confidencial. Curiosament ha estat Última Hora i no Diario de Ibiza, que va publiar com a titular de portada una de les mentides, el mitjà que l'ha deixat en evidència.
Una altra mentida recollida en aquella informació és que la intersecció entre el segon cinturó i l'autovia de Sant Antoni serà un pas subterrani per davall una ronda en superfície. Els plànols deixen clar que és una ronda elevada, que amb tota seguretat seria més alta que tots els edificis i naus que hi ha rodant rodant, inclòs el recinte firal.
D'altra banda, ens comuniquen que la Plataforma ha convocat una assemblea extraordinària per aquest dilluns.


18 Comments:

Anonymous Anònim said...

Ja ho déieu abans: va enganyar al Diari d'Eivissa aprofitant que aquell dia els projecte encara no s'exposava al públic i no es podia veure. Hi ha que ser incompetent per donar unes informacions que al cap de dos dies tothom podrà comprovar que són falses. No crec que sigui tan ase, així que la única explicació possible és que ella, la consellera de Carreteras ¡¡¡ni tan sols s'havia mirat el projecte!!!

27/11/04 9:31 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Us oblideu d'un detall. La consellera sap perfectament que a Eivissa el que surt al Diario va a missa, i molta gent que només llegeix aquest diari assumeix com a cert el que aquest mitjà diu.

28/11/04 1:03 a. m.  
Anonymous Anònim said...

és una vergonya. a amèrica varen estar a punt de destituir un president perquè va mentir sobre una mamada, que es sa mentida més piadosa que es pot dir, i aquí una persona menteix sobre s'expropiació de centenars de famílies, sa destrucció des paisatge i es despilfarro de sous públics i no passa res.
quin país!

28/11/04 1:58 p. m.  
Anonymous Anònim said...

No te res a veure que hagi enganyat i que tan sols Ultima Hora ho tregui a que la Matutes pensi que el que surt a Diari va a missa. És tan sols una cosa tan senzilla com que l'Última Hora sí s'ha atrevit a publicar-ho i el Diari com sempre, li bufa el cul al clan Matutes, no sigui que s'enfadin.
No heu vist avui diumenge com el Diari s'ha molestat en anar a buscar la reacció de les empreses Matutes a les acusacions del Pacte sobre la carretera de l'aeroport i els altres diaris no?
Ah¡ Això de que el que surt al Diari va a missa tan sols ho pensen els del Diari. Els altres, cada vegada menys. Per molts de diaris que vengui, te cada vegada menys credibilitat

28/11/04 8:23 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Som un de sa plataforma antiautopista desde es primer dia. I sou injustos amb so Diari. Ells varen ser es primers que varen denunciar es desastre que es volia fer i gracies a ells mos varem movilitzar tanta gent.
Pot ser que n'Estelita els hi hagi pres es pel, pero sa feina des Diari mos ha ajudat moltissim...
Un altra cosa, varen ser es des Diari es que varen denunciar es interesos de n'Estelita a empreses beneficiades pes PTI: si aixó es bufar-li es cul en es Matutes....
I si es Diari es llegeix molt deu ser per sa seua credibilitat. O es que trobes que sa gent que el llegeix es imbecil?

28/11/04 10:10 p. m.  
Anonymous Anònim said...

¡Cuidado! Hay alguna independiente agazapada en este foro sin dar la cara

28/11/04 10:44 p. m.  
Anonymous Anònim said...

A veure. Explicar obvietats s'està convertint en cosa habitual, però farem l'esforç una altra vegada. Les coses no són blanques ni negres, i els diaris tampoc. No trobareu ni un diari, ni un, que treballi només en una línia i tots els seyus col·laboradors siguin del mateix color, de la mateixa manera que a les tertúlies radiofòniques sempre hi ha algú d'un color diferent del de la casa. Haver donat ressò a la Plataforma és perfectament compatible amb aplicar altres filtres al tractament de les notícies o impedir la publicació d'articles de col·laborardors habituals. Per cert, el Diario pot semblar tan professional com vulgui a tot aquell que no llegeix altra cosa que el Diario. Fins i tot la redacció de titulars i notícies fa vergonya, però, no us enganyeu, el mateix es pot dir de l'altra perla local, Últuma Hora. I cobren 1 euro! Com qualsevol altre diari!

29/11/04 8:49 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Aquest col·lega que parla dels bons temps quan es Diari donava bona cobertura a la Plataforma i denunciava les mancances ètiques del clan Matutes... té tota la raó del món en allò que fa referència al passat.
Però la meua impressió, diria que compartida per molta gent si hem de fer cas al que aquí s'escriu, és que hi ha un abans i un després de l'escàndol del PTI i les empreses Matutes. No em diguis que no has notat res des de l'estiu?
Diria que el gran cacic va dir "hasta aquí hemos llegado" i va fotre un colp de puny damunt la taula que es va sentir tan fort a can Joan Serra que des d'aquell dia tot són reverències.

29/11/04 9:31 a. m.  
Anonymous Anònim said...

No serà que el que pasa amb el Diario és el mateix que està pasant amb tothom. Que hi ha una important desmovilització de la gent perquè els del PP s'han arriat els calçons i han reduit molt les dimensions de les autovies o perquè n'Stella va a acabar sortint del següent ple on es tractaven interessos de la seva família. Ells han rectificat. I potser algú haurà de començar a pensar que la barbaritat de les carreteres anteriors la volia molt poca gent, pero que el d'ara sí que és acceptat. Us agradi o no us agradi això va per aquí. Us recordau de quanta gent hi havia a la darrera concentració contra les sobre del segon cinturó: 50 o 60 persones. Amb això ja està tot dit.
I pensau un altre cosa: pel que jo veig, aquest confidencial és un reducte de marginals que sempre són els mateixos donant voltes als mateixos temes, amb els mateixos fantasmes i les mateixes neures, i amb alguna aportació de polítics del Pacte que diuen anònimament lo que no s'atreveixen en dir en públic, de periodistes aludits, del propi creador-animador del confidencial i algun espontani. Així que qui confongui el que es diu aquí amb el que pensa "tothom", va ben apanyat.

29/11/04 10:21 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Com podeu fer més cas a l'Ultima hora que és un diari conservador del grup Serra que al Diario de Ibiza.
Pareix mentira que una consellera hagui mentit per salvaguardar els seus interesos i per enganar a la gent sobre l'autopista,el que hauria de fer na Stella si és que té un poc de vergonya és presentar la seva dimissió ara mateix.

29/11/04 12:06 p. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

Ja hi tornam a ser. Les opinions supòs que hi haurà qui les compartirà i qui no, però dir que "aquest confidencial és un reducte de marginals que sempre són els mateixos" és voler matar el missatger (una altra vegada).

1.- Les visites totals ja les vàrem comentar l'altre dia. Potser ara t'interessi saber que les persones que visitaren Eivissa Confidencial per primera vegada la setmana passada varen ser 310.
Si vols vore les dades concretes, fes click aquí.2.- El comentari despectiu cap a la col·lectivitat dels lectors d'aquesta web desqualifica sobretot a qui el fa (que suposam que no es deu considerar l'únic lector no "marginal").

3.- Els comentaris i crítiques que es fan aquí (incloses les critiquen que rebem nosaltres) són una mostra de la pluralitat dels visitants.

4.- Potser, els mateixos són els que, quan no els agrada una notícia o els seus comentaris, decideixen criticar el mitjà on els llegeixen.

29/11/04 4:08 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Una cosa són les visites i una altra les intervencions. I és obvi que les intervencions són de gent marginal (jo el primer), de polítics que s'amaguen i de periodistes que també s'amaguen. Per no parlar dels que feis el Confidencial sense donar la cara, que també sou marginals o ¿clandestins?

29/11/04 4:23 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Tres comentaris:

1) Diario de Ibiza és un bon diari, que passa amb nota la comparació amb diaris de la seua tirada i condició local. Té les seves coses, però en qualsevol cas està molt més a l'esquerra i és molt més catalanista que el lector mitjà d'Eivissa.

2) Eivissa Confidencial és un bon confidencial. Una experiència pionera i simpàtica. No se li pot demanar ara per ara que no sigui anònim, perquè aquest és el joc i molta gent tampoc col.laboraria havent de firmar.

3) Es molt pesat que bona part dels posts d'aquests dies es dediquin no a parlar dels temes sinó a negar els dos punts anteriors i a veure qui la diu més grossa.

29/11/04 4:24 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

29/11/04 4:24 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Pep: aquesta ha estat bé. Tens tota la raó

29/11/04 4:35 p. m.  
Anonymous Anònim said...

si em permeteu ficar-me per enmig de ses vostres discusions estúpides, hi diré sa meua. estic radicalment en desacrod amb es que diu que simplement és una cosa d'haver guanyat sa batalla i que ara ja no hi ha gent en contra des projectes. jo no era an aquella concentració contra es segon cinturó, però avui pens anar a sa reunió i si veig que es projecte diu lo que deia aquest dia Ultima Hora i no lo que havia dit na Stella, faré tot lo que puga per contribuir a reactivar ses protestes.
si fos veritat que només hi hagués 4 carrils i una via de servici de 800 metres, em pareixeria bé que sa gent es desmovilizás, però estic en contra des tunel, des passos i rondes elevades i des 6 carrils. quanta gent trobau que ho veu bé tot això?
si penses que realment s'han arriat es calçons, crec que t'equivoques. i si es confirma que sa informació que va donar es Diari és incompleta o falsa, n'hem de muntar una grossa, perquè això és inaceptable.

29/11/04 7:16 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

29/11/04 8:04 p. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

A partir d'ara, i provisionalment, és necessari registrar-se per posar comentaris. Disculpin les molèsties.

29/11/04 8:25 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home