Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dijous, de novembre 25, 2004

Busquen sous per comprar "La Diosa"

Segons ha pogut saber Eivissa Confidencial, persones vinculades a la discoteca "La Diosa" de Santa Gertrudis busquen finançament per comprar-la. Dies passats dues persones de nacionalitat argentina, una d'elles exercint com a assessora legal, varen reunir-se amb representants bancaris per estudiar la possibilitat d'obtenir un crèdit. La quantitat de la que diuen que es va parlar serien 6 milions d'euros (1,000 milions de pessetes), encara que altres versions situen el preu en una quantitat sensiblement inferior.
Pel que diuen aquest fet representa una sorpresa important per totes les parts implicades en el conflicte generat per la posada en marxa de la discoteca. Perquè tant vesins com polítics (enfrontats per la tolerància de l'Ajuntament amb el funciomanet presumptament irregular de la discoteca) confiaven majoritàriament que el problema podria desinflar-se per falta de rendibilitat econòmica de la instal·lació. De fet, fins ara circulaven intensos rumors que apuntaven a dificultats econòmiques de l'empresa que explota "La Diosa" en règim de lloguer.
Val la pena recordar que l'Associació de Vesins de Santa Gertrudis té en marxa dos recursos contenciosos-administratius contra les llicències de l'establiment.

12 Comments:

Anonymous Anònim said...

Un des propietaris de La Diosa és eivissenc. Hi vaig estar una vegada per sopar i no vaig vore cap discoteca.

25/11/04 10:38 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Vaja cap de fava! Tothom sap que propietari només n'hi ha un i que és eivissenc, i així mateix tothom sap que "La Diosa" és una marca argentina explotada per argentins. També hauries de sebre que a un altre local del mateix propietari s'hi fan mitins del pp amb freqüència, però això són figues d'un altre paner...
Ah, i ja m'explicaràs tu si no és una discoteca que collons feien dia sí dia no aquelles colles de drogats a les 7 del matí enmig de la carretera com si fos el Privilegeo l'Amnesia.

25/11/04 11:01 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Pienso que toca volver a ponerse las pilas, que los políticos habían conseguido engañar a los vecinos diciendo que el macroproyecto caería por su propio peso.

25/11/04 3:36 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Para este señor que no vio ninguna discoteca ,le sugiero que teclee www.Ibiza-voice.com/photopost/schowgallery.php/cat/562 o,simplemente, que busque ZENIH IBIZA 2004.Seguro que cambia de idea.

25/11/04 6:07 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Ara que aquesta persona parlava d'internet, pareix que la pàgina web de La Diosa ha desaparegut. Serà el preludi de la desaparició de la discoteca, o és que només la tenen en marxa a l'estiu?

25/11/04 6:52 p. m.  
Anonymous Anònim said...

perdona'm si les tres vegades que aquest estiu he estat sopant a La Diosa només erem unes cinc taules i no hi havia cap servei de discoteca. i sent molt que això em converteixi en un cap de fava i que jo no sigui tan sabi per sabre el que "tothom sap". una mica de tolerància no estaria malament. Per cert, encara que "tothom ho sàpiga", es negoci de La Diosa no es de cap eivissenc que tengui altres negocis on es facin mitins del PP, potser el local sí que ho és. L'eivissenc propietari del negoci no és precisament del PP.

25/11/04 8:01 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Si esta noticia es cierta y alguien es capaz de pagar este dinero por un negocio con unas licencias tan irregulares como las que tiene La Diosa y,ademas ,con un contencioso puesto por los vecinos,solo se explica porque les habran garantizado que podran continuar haciendo lo que les de la gana.

25/11/04 9:17 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Recordau l'assumpte del "Tunel de Soller" que l'hi va costar el càrrec a l'amo en Biel Cañellas i,recordau l'empresa d'Eivissa on anaren a parar talons d'aquest escàndol.Això explica moltes coses.

25/11/04 9:37 p. m.  
Anonymous Anònim said...

A estas alturas,plantearse si la diosa actua como discoteca o no,me parece absurdo.Ellos mismos en sus folletos de propaganda y en la prensa se anuncian como tal y ponen la lista de dj's que actuan y,supongo,que no se dedicaran a servir las mesas. yo utilizo cada mañana ,a esto de las 7, esta carretera y tanto la temporada 2003,como la 2004(este año menos dias,seguramente porque el mercado es duro y por la presion de la gente del pueblo)era facil ver el parking lleno y la gente que espera taxis en la carretera o intentan meterse en tu coche si tienes que parar por el follon, no tiene pinta de venir de cenar.

25/11/04 10:19 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Perdonat estàs per haver sopat tranquil les tres vegades que has anat a La Diosa, i esper de tot cor que no puguis anar-hi mai més perquè voldrà dir que hem aconseguit tancar-la. El número de gent que hi ha a les 9 o les 10 de la nit no serveix de res si la gent va a buscar pastilles a les 4 del matí. Entens de què va el tema o no?
I sobre tolerància, res. Amb la gent que va de mala fe, tolerància zero. Només es pot negar que La Diosa es una discoteca (entre d'altres coses) des de la mala fe, perquè ningú que hagi viscut a Eivissa durant els darrers 2 anys ignora que pretén ser una discoteca. O es que ara resultarà que es paguen 1000 millons per un simple restaurant?

25/11/04 11:07 p. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

Per l'autor del comentari sobre el "Tunel de Soller". No fa gaire que ens va arribar una informació molt imprecisa que semblava relacionar els propietaris (que no explotadors) de La Diosa amb casos demostrats de finançament il·legal del PP. No ho varem pulbicar perquè no vàrem ser capaços de verificar-ho.

Si tens més informació concreta o documentació sobre el que comentes (incloses referències a la premsa d'aquell temps), ens agradaria que ens la fessis arribar a e-confidencial@terra.es

Gràcies a tots per la vostra contínua cooperació amb Eivissa Confidencial.

26/11/04 1:16 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Vaja novedat! Si tot això ja es va publicar. Què descubriu ara? En Bartolo des Gala Night va haver de declarar com a testimoni al judici d'en Canyelles perquè el PP balear va pagar alguns actes al Gala Night amb talons procedents de les comisions del tunel de Sóller.

26/11/04 10:54 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home