Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

divendres, de novembre 19, 2004

Torna la incertesa sobre el futur de Ràdio UC

El Ministre Montilla va anunciar fa poc que pretén posar en marxa una campanya per tancar les emissores de ràdio i televisió que operen sense llicència. Amb el pla del ministre per regularitzar les ones, torna a planar la incertesa sobre les emisores "no regulars". A Eivissa són diverses les ràdios que emeten sense freqüències legals, encara que la més desemparada de totes (qui més qui menys té bons padrins) és com sempre Ràdio UC.

Cartell de Ràdio UC

7 Comments:

Anonymous Anònim said...

Que trist que aquesta notícia no hagi merescut fins ara cap comentari. No trobau? S'està deixant morir tota l'activitat cultural independent que queda. Mentrestant Radio UC no té ajudes institucionals, el Consell reparteix mils d'euros a l'associació d'alumnes de l'Escola d'Adults, que res a veure té amb la Direcció, i controlada per Unió Cívica, o a l'Associació Andalusa, que mereix tots els meus respectes però que no és més important que Radio UC. Que podem esperar de la consellera de Cultura que tenim.

23/11/04 7:26 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Tens raó, és una llàstima.... però la veritat és que la gent de la cultura i les "elites" progres de l'illa mai han demostrat cap interès per Ràdio uc.

25/11/04 2:13 a. m.  
Anonymous Anònim said...

COL·LECTIU CULTURAL RÀDIO UC D´EIVISSA
87.8 FM - The free radiowave
Carrer Bes, n.º 1 Baixos - Telèfon 971 39 21 93
Apartat Correus. 1054 - 07800 EIVISSA (ILLES BALEARS)
http://www.radio-i.biz
1992 - 2004
Les Ones Lliures
The free radiowave
Free the Airwaves!

COMPLEMENTAM LA NOSTRE PRODUCCIÓ PRÒPIA I LA GRAVACIÓ DEL SISTEMA
JUKE BOX AMB LA CONNEXIÓ DELS CANALS DIGITALS DE CATALUNYA CULTURA
(CULTURA, MUSICA I INFORMACIÓ).

Una eina d´expressió creativa, cultural, alternativa,
a l ´abast de tothom, impulsant la comunicació a tots els nivells,
RÀDIO-PUBLICACIONS-FORUM-CONCERTS-MÙSICA i d´altres que se vos ocorrin.

VOLEM QUE TOTS I TOTES COL.LABOREU
ASSOCIEM-NOS - FES-TE´N SOCI

MOLTS ANYS I BONS

GRÀCIES A TOTES I TOTS
PER COL.LABORAR AMB
EL NOSTRE PROGRAMA.

25/11/04 11:33 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Hola

Respecte al tema de les radios pirates he sentit dir que les noves frequencies de radio den Luis
Del Olmo funcionen a Eivissa de manera pirata, sabeu si és això cert? que en deuen pensar les radios que funcionen legalment? Deu ser cert que l'ombra del Sr. Joan Llavador (representant a Eivissa d'aquestes frequencies) es allargada....?

26/11/04 4:59 p. m.  
Anonymous Anònim said...

En Luis del Olmo fardava que "punto radio" s´escoltaria per tot el mapa nacional sense utilitzar freqüències il.legals. Això no s´ho ha cregut ni ell mateix. A Eivissa bé que s´ha sebut enganxar a Ràdio Èxit, den Joan Tur, que varen fotre fora de la COPE, segurament per pirata.Per cert aquest senyor es vol quedar amb tot el dial de forma pirata: Ràdio Èxit surt per dos dials diferents i sense llicència. Aquest senyor també té Global radio de la mateixa manera. Lo més patetic es que Cadena cien agafa els dials que vol i encara més fort la COPE (FM) es completament pirata. El reste de comercials no protesten perque el monopoli de la publicitat comercial i institucional (public) está en molt poques mans. Quin fastic i vergonya de democracia.

26/11/04 7:55 p. m.  
Anonymous Anònim said...

veam que fara el super pepito montilla amb les cadenes de ràdio grosses que controlen la maior part de la pirateria radiofonica d´aquest país ?. És tancaran algunes petites en mans de personatges impresentables que només estan en àixò per pasta dura. Llavors aniran a per les culturals com ràdio uc, no les podran tancar però si les comdenaran al ostracisme fàctic i tècnic (a la camara de gas, com si ja no sapiguessim el que és ?).
Al PSOE com al PP els interessen les mateixes cosses. Tot per ells i amb ells sense comptar amb la participació ciutadana. Fa molts anys que se l´están carregant i exterminant de moltes maneres a la societat civil.
Quan més ignorants i passotes siguem i anem menys a votar, millor per a ells.

27/11/04 1:05 a. m.  
Anonymous Anònim said...

És tràgic tot el passotisme que hi ha avui dia ¿

29/11/04 1:21 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home