Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimarts, de novembre 16, 2004

Hackers mahometanos entren a la web del PP

Uns activistes informàtics no gens "apolítics" varen entrar durant el cap de setmana a la web del PP d'Eivissa, deixant un rastre ben explícit. La notícia ja va ser publicada en premsa, però donat que ja no ho podeu trobar a Internet (www.ppibizayformentera.org no està disponible almenys des de dilluns a primera hora), hem pensat que penjaríem les proves per si algú s'ho va perdre. Fent click a les imatges hauríeu de poder llegir el text:





El missatge de reivindicació rebut per Eivissa Confidencial anava signat per Los Mahometanos (nom segurament inspirat per les declaracions de l'alcalde de Santa Eulària), i el tancava una sentència contundent: "Basta ya de tanta mentira, por fin tendrán verdades en su web".

8 Comments:

Anonymous Anònim said...

Això potser no és legal del tot, però de tota manera vull felicitar els autors de l'atac informàtic contra el PP. Molt pitjors són els atacs del PP contra el territori, la identitat i el benestar de la gent!

16/11/04 11:33 a. m.  
Anonymous Anònim said...

A veure si poc a poc ens anam despertant de l'estat de resignació que sembla tenim els eivissencs que veim com irremediable que governi el PP, que consideram normal que la corrupció s'hagi instal·lat a les institucions, que quan governa l'esquerra no els perdonam ni mitja i que quan arriba l'hora de votar passam d'anar-hi i després ens passam 4 anys queixant-mos. Entre tots podem fer coses. Enhorabona als mahometans. A veure si a Eivissa confidencial veim més noticies sobre el PP, que és l'autèntic enemic i no tant de les interioritats del Pacte.

17/11/04 11:05 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

17/11/04 11:05 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

17/11/04 11:05 a. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

Nota: els dos comentaris esborrats estaven repetits.

17/11/04 1:01 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Doncs jo estic contra el PP i contra els "mahometans". Una religió assassina (Veure sura 4 i sura 2) mai ha de ser trivialitzada.

18/11/04 3:21 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Darrerament queda clar que s'assassina en nom de moltes religions. De fet, les principals del món son màquines de fer morts a conflictes armats

19/11/04 12:53 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Jo també vull felicitar als "mahometans". A veure si ens començam a despertar i reaccionar d'aquesta opressió fatxa que ens du a la destrucció i la ruïna i donat que els mitjans tradicionals tan sols parlen del 5% que està a la superfície, s'ha de parlar de la resta de l'iceberg que és la realitat i el que està podrit.

22/11/04 1:37 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home