Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

divendres, de novembre 05, 2004

Joan Buades torna a ser protagonista

L'entrevista a Joan Buades publicada per El Mundo aquest diumenge ha causat sensació en cercles polítics eivissencs. D'una banda, el fet de sortir el mateix dia que es feia l'Assemblea d'Esquerra Unida (fet que costa de creure que siga casual) va fer que tothom en parlàs abans durant i després de les reunions. De l'altra, no hi ha dubte que l'ex-diputat d'Els Verds tenia ganes de posar-hi cullerada el dia que la coalició d'esquerres feia un pas més en la seua aposta per integrar militants ecologistes històrics com el també ex-diputat Josep Ramon Balanzat (una estratègia de fons diluïda mediàticament per les resolucions sobre temes d'actualitat com el PGOU de Vila). Almenys això és el que es dedueix clarament del fet que Buades en parli en resposta a una pregunta amb una intencionalitat molt diferent: el periodista demana per les aparents males relacions d'EU amb un sector d'Els Verds de Mallorca i ell respon atacant els "comunistes" a qui titlla d'autoritaris.

16 Comments:

Anonymous Anònim said...

Aquest sí que és un cadàver polític, millor deixar que descansi en pau. A més, després de dir que els problemes territorials amb que ara mos enfrontam no son problema seu, sinó del poble d'eivissa, que provi de resorgir algun dia amb intenció d'ocupar cadira, que ha quedat clar que és l'única cosa en que està interessat.

5/11/04 6:52 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Si en Balanzat hagués seguit liderant Els Verds les coses haurien anat d'una altra manera als progressistes del Consell. Hauria donat estabilitat i confiança. Esquerra Unida ha fet un gran fitxatge pel seu anunciat projecte roig-verd.

5/11/04 8:32 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Sí, la capacitat camaleònica d´en Balanzat està ben provada. Una pregunta per persones ben informades: per aconseguir el seu ben remunerat lloc de cooperant, ¿va ser necessari utilitzar certes influéncies que serien poc apreciades en el seu nou entorn roig-verd?

5/11/04 9:52 p. m.  
Anonymous Anònim said...

No tens ni idea del que parles. Conec en Balanzat i sé que va tardar quasi 2 anys a que li donassin una plaça de cooperant i que el seu sou mensual amb prou feines li arribava per a viure a ell i la seva família. Per tant ni influències ni lloc "ben remunerat". Ojalà hi hagués més gent amb l'esperit solidari i honest d'en Balanzat.

6/11/04 1:32 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Bé, en tot cas, és una qüestió de qualitat de la informació. Jo mantenc que estic ben informat, t´ho queda´t amb la teua idea, que jo ho tenc molt clar.

6/11/04 12:31 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Bé, en tot cas és una qüestió de qui té millors fonts de informació. Jo sé el que em dic, i efectivament em podria equivocar, però no ho crec en absolut.

6/11/04 1:06 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Aquest Buades, no va sebre diferenciar entre el Pacte i el PP i ara resulta que tampoc sap distingir en Bush d'en Kerry.
Gran futur com a polític li veig...

6/11/04 4:08 p. m.  
Anonymous Anònim said...

I gran lliçò del que és autoritarisme del que fotia fora del partit a aquells que s'atrevien a questionar el seu lideratge. És evident perquè a Mallorca li dèien "Sendero Luminoso"

6/11/04 4:10 p. m.  
Anonymous Anònim said...

En Buades és el gran desastre polític de l'Eivissa dels últims anys. Si encara hi ha qui li va darrera és mostra del fotut que estam.

7/11/04 8:00 p. m.  
Anonymous Anònim said...

D'en Balanzat millor no parlar-ne, és un gran manipulador que va de gran estratega amb molt poques ganes de fer feina, moltes ganes de figurar i que sempre ha de sortir en totes les fotos. D'una cosa si que estic ben segur, podeu estar ben tranquils, amb en Balanzat per compte d'en Buades s'haguessin guanyat les votacions als plens però dubto molt que els resultats electoral haguessin canviat. Per cert, Balanzat, deixa d'enviar missatges com si fossis una tercera persona...

7/11/04 9:44 p. m.  
Anonymous Anònim said...

No se perquè perden 5 minuts en aquest feixista il.luminat. Ja sabem perque EL MUNDO li dona tanta cobertura. S´atreveix a donar lliÇons d´ètica quan és vergonya per a tot qui es considera ecologista.

10/11/04 4:54 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Buades critica el GEN perquè no els va poder tenir sota la seva sabata. Es un mesiànic perillós que ha trait els pocs votants que el varen recolzar. Quan s´ha tengut que baixar del cotxe oficial i ha perdut la cadira, ha deixat de "lluitar" per tot allò que deia que defensava. Quin fàstic

10/11/04 4:58 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Buades va fer-se amb el càrrec de Secretari del Parlament amb 12,5 milions de sou anual i no li pertocava a ell. Balanzat, que no és un il·luminat com ell però és cert que és molt ambiciós i no massa feiner tenia un sou a Nicaragua que li donava per viure molt bé i sense fer gaire feina.

12/11/04 9:36 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Yo no entiendo mucho de política, pero creo que Buades se cargó el sólo la gran victoria del Pacto en el 99. Al principio creía en él, pero luego me pareció una persona muy oscura. Me dió la sensación que era uno de la ultraderecha que se había metido en la izquierda para hundirla. O a veces también pensaba que había recibido mucho dinero por hacerlo. No sé, pero alucino de verlo dando lecciones de nuevo, ahora en Dénia. Qué pena. Flipa el tío. Supongo que siempre tiene que encontrar nuevos idiotas a los que predicar. ¿Es verdad que cobraba tanta pasta? vaya con el alternativo....

21/11/04 3:30 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Al que pregunta si és cert el sou de Buades quan era secretari del Parlament, sí, és completament cert. I lo pitjor és que abans qualsevol càrrec públic dels Verds guanyava tan sols lo mateix que guanyava en la seua feina anterior. La resta la donava al partit. Quan va arribar ell al Parlament va modificar els estatuts del seu partit per donar tan sols el 25%. Lo més greu és que ha seguit diguent que ell donava la meitat del seu sou al partit quan és mentida.Ho sé perquè jo era dels Verds. I a qui li criticava, li feia la vida impossible fins que se n'anava.

22/11/04 1:49 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Ja veureu com el 2007 o una mica abans torna a aparèixer públicament per "salvar" aquestes illes de la "ignorància" dels eivissencs. No oblidem el que ha fet.

22/11/04 9:56 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home