Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimarts, d’octubre 26, 2004

Qui controla l'execució del projecte "Vila Centre"?

L'Ajuntament de Vila va apostar per una empresa mixta a l'hora d'emprendre la reforma de l'àrea de Sa Graduada i els jutjats. Es tracta d'Iniciativas y Transformaciones Urbanas (Itusa), una empresa de la qual només el 51% està en mans del consistori de la ciutat. Aquesta privatització parcial del projecte permet obtenir un capital que l'Ajuntament tot sol no seria capaç de reunir, i possiblement garanteix una eficàcia en la gestió que altrament no s'aconseguiria. L'eficàcia s'aconsegueix, entre d'altres coses, limitant el control polític i administratiu dels seus projectes.
Segons ha pogut saber Eivissa Confidencial, el Consell d'Administració de la societat mercantil no reprodueix la composició del ple o l'equip de govern de l'Ajuntament, doncs no en formen part tots els partits del Pacte. Si la nostra informació és correcte només el PSOE i Esquerra Unida hi tenen representants, si bé es desconeix fins a quin punt la resta de partits varen acceptar aquesta situació de bon grat.
Hi ha qui diu que la principal (sinó única) virtut d'aquest model de gestió mixt serà l'aïllament dels seus gestors de la crisi permanent de l'equip de govern. Però ja es comencen a posar de relleu els problemes des d'un punt de vista de representativitat democràtica.

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

i n'Agustinet de gerent. Bona forma de controlar-ho tot, en saben molt es socialistes. al final vorem com privatitzen ses Feixes i posen na Stella de gerent... :-)

26/10/04 5:38 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Si us ho currau, en aquest tema teniu material per fer-vos adults com a confidencial. La pregunta no és qui controla. La pregunta és qui s’hi forrarà? Com? Hi participa algú que ja es va forrar en una altra cosa quan governava el PSOE el segle passat? Com va la distribució de tants per cents? Perquè s’ho traga EU? També hi suquen? Perquè parla la gent de tombar o no sa Graduada i ningú des PELOTAZO?

27/10/04 2:00 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Ja ho sabrem, no passeu pena.És qüestió de temps. Ja està bé que tanta poca vergonya quedi sempre impune

28/10/04 8:27 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Què teniu en contra de n'Agustinet??

28/10/04 5:44 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home