Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimarts, d’octubre 19, 2004

Matutes podria convertir-se en clau a Ses Feixes

Segons ens conten, Matutes ha estat treballant recentment en la compra de solars a Ses Feixes de Vila. Pareix que ha adquirit terrenys que actualment tenen la qualificació d'urbans, esperant poder construir-hi. Si la iformació que tenim és correcte, el preu o la transacció mateixa estan condicionades a l'èxit del moviment especulatiu.
Aquests moviments evidentment es fan amb la perspectiva que fracassarà la protecció integral de la zona, i podria ser que s'estiguessin fent amb vistes a una futura fusió de les unitats d'actuació. Si es fusionassin les unitats d'actuació, en Matutes (que fins ara tenia la major part dels interessos concentrats al sector rústic) i un parell de persones més controlarien fàcilment les juntes de compensació. D'aquesta manera acabaria liderant les negociacions amb l'Ajuntament sobre els plans urbanístics de Ses Feixes. Molts temen aquest escenari, però es pensa que algun sector del Pacte de Vila (socialista, per a més referècies) no ho veuria malament, perquè la divisió actual entre els propietaris està dificultat la negociació d'un acord sobre el futur de la zona declarada com a BIC.

12 Comments:

Anonymous Anònim said...

Hi ha algún fregat en el què no estiga ficat aquest paràsit? Jo també he sentit que va comprar finques just abans que se sabés que serien expropiades per l'autopista de l'aeroport.

19/10/04 10:49 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Absolutament cert.

19/10/04 11:39 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Just abans de que se sabés no, just després que algú ho sabés

19/10/04 1:59 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Matutes és darrera quasi totes les recalificacions de terrenys, tant del PTI com del PGOU de Vila.
Per aixo han de dir que ses Feixes no tenen valor.Quina vergonya si aixo ho vota gent d ´esquerres

19/10/04 5:52 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Ja ho pots dir. El Consell del Pacte ho fa BIC i ara Consell i Ajuntament de Vila ho volen desfer intentant ridiculitzar els valors de ses Feixes com ja feren amb Cala d´Hort i Ses Salines, quan el que passa ès que darrera hi ha interessos urbanistics. La vella historia de sempre.

19/10/04 6:19 p. m.  
Anonymous Anònim said...

No digais que solo ven bien esta operación los socialistas porque en el Ayuntamiento tambien hay concejales de IU (2) ERC (1) ENE (1), si ellos también lo votan será su verguenza y su responsabilidad.

19/10/04 6:28 p. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

És impossible saber què acabaran fent IU, ENE i ERC a l'hora de votar, però ens consta que no veuen bé el creixent protagonisme de Matutes en tot això. Tampoc volíem dir que tots els socialistes ho vegin bé.
Ja fa dies vàrem pubicar això:

http://e-confidencial.blogspot.com/2004/09/no-volen-requalificar-terrenys-den.html

19/10/04 7:20 p. m.  
Blogger Eivissa Confidencial said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

19/10/04 7:20 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Uffff! Heu vist les notícies d'avui? L'Ajuntament presentat al·legacions al PTI perquè els deixin urbanitzar Ses Feixes! Quin escàndol... M'agradaria sebre que cony en pensen els partits que suposadament defenen la protecció de l'espai.

20/10/04 12:29 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Uns per acció i els altres per omissió, en son responsables.
Els regidors dels partits que no son PSOE no poden mirar cap un altre banda quan el PSOE está fent el que esta fent amb el PGOU i ses Feixes. O son covards o estàn aferrats a la cadira.No se que és pitjor.

20/10/04 5:22 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Si aquest pla general de Vila es vota contemplant urbanitzar ses Feixes, haurem de declarar l'esquerra eivissenca formalment morta i enterrada. Ja es poden formar i afiliar-se tots al PULL, (Partit Únic de Llepaculs)

20/10/04 9:27 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Quina pandilla. Després sortiràn els partits petits diguent que han aconseguit que en lloc de 6 tones de ciment a ses Feixes, tan sols n,hi posaràn 5.I el PP tan content. I algú del PSOE també.

22/11/04 10:06 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home