Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dijous, d’octubre 07, 2004

Els senadors d'ERC voten contra el descompte del 50%

Tal i com publicava ahir Diario de Ibiza, el Senat va aprovar dimarts una moció de Coalición Canaria en què s'instava el govern a pujar al 50% el descompte del transport aeri i marítim per als residents. La notícia diu que hi votaren a favor tots els partits tret del PSOE, però això és inexacte. Segons ha pogut saber Eivissa Confidencial, també hi va votar en contra l'Entesa Catalana de Progrés, grup en el qual s'integren els senadors d'Esquerra Republicana. De fet, va ser un senador d'ERC (de nom Aragonès i Delgado de Torres) qui va intervenir per anunciar el vot contrari a la moció del grup parlamentari que aqueix partit comparteix amb el PSC i Iniciativa per Catalunya, com consta al Diari de Sesions del Senat. Els senadors d'Iniciativa, però, no varen participar en la votació.

7 Comments:

Anonymous Anònim said...

Efectes secundaris de tenir amistats perilloses amb els socialistes. Pero vaia, si em diguessin que els d'aquí ni varen ser consultats ni ho sabien, m'ho creuria.

7/10/04 2:59 p. m.  
Anonymous Anònim said...

No dic que no pugui arribar a passar que es discuteixin coses d'Eivissa i no ens enterem, però almenys en aquesta ocasió no ha estat així. Sabíem que es votava això, i estam d'acord en com es va votar. La proposta deia que l'Estat pagàs fins al 38%, i el 12% restant el posassin les Comunitats Autònomes, i després ja ho veuríem. Això no ho podem acceptar: ja tenim prou dèficit a les Illes amb l'Estat com per anar assumint despeses que no ens corresponen. Per això ERC té presentada una proposta davant el Congrés per tal que sigui l'Estat qui assumeixi el 50%, directament. I també presentarem una esmena als pressuposts en aquest sentit. Ja veurem si tothom que ha volgut fer demagògia explicant a mitges el que es votava ahir també ens dóna suport quan es voti la nostra proposta.
ERC-Eivissa

7/10/04 3:51 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Esperem que es tengui tan clar què no es pot acceptar del PGOU de Vila. Resulta sorprenent que encara s'estigui bufant es cul as PSOE i aspirant a ser una còpia barata del PP. Veure per creure!

8/10/04 8:19 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Jo crec que no acceptaran els plans del PSOE per Ses Feixes. De fet, diria que és més probable que s'aprovin amb els vots del PP que amb els d'EU/ENE/ERC.

8/10/04 8:46 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Doncs a mi també em preocupa tant o més el que es voti sobre el sostre poblacional. Se n'ha parlat de 90.000 persones. Què hi ha de cert en això? Que se n'han begut l'enteniment o què? No a la urbanització de ses Feixes, no al PTI, no als gratacels... Sí als parcs i jardins, sí a les zones verdes, sí als carrers amples i peatonals.

8/10/04 9:56 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Les 90.000 persones diuen que no és el sostre de població de residents, sinó que inclou les places turísticques. Si es té en compte això, no representaria un creixement tan espectacular, tot i que sí massa gros.

9/10/04 12:31 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Hi ha un comentarista prou viu com per haver encertat a l'hora de suposar que ERC d'aquí no sabia que s'havia de produïr aquesta votació.

El comentari firmat per ERC no deixa de ser un intent de quadratura d'un cercle viciós: el PP i el PSOE ens han tractat, ens tracten i ens tractaran igual de malament, de manera que no fa falta bufar el cul a ningú...

15/10/04 3:05 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home