Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dimarts, d’octubre 19, 2004

Maurici Cuesta, euro-convergent pel NO

No sabem si l'Entesa Nacionalista aprovarà cap declaració sobre el projecte de Constitució Europea aquest dissabte (dia 23), durant la celebració del seu congrés. Tot i així, la persona que es perfila com a nou Secretari General del partit ja s'ha posicionat públicament a favor del NO. El més curiós és que el pronunciament no l'ha fet com a dirigent o militant d'ENE, sinó com a "militant o simpatitzant" de Convergència Democràtica de Catalunya.
Maurici Cuesta forma part de la llista d'adherits de la campanya Euro-Convergents pel NO, una plataforma de militants de CDC que propugna el NO al Tractat Constitucional.

12 Comments:

Anonymous Anònim said...

En Maurici Cuesta, que per ser jove i intel·ligent genera moltes enveges , és dels pocs polítics eivissencs que no segueix un discurs tronat i ranci (té evidents defectes, però la seva clarividència i amplària de mires són poc habituals en aquestes terres). I la campanya Euro-Convergents pel NO està tenint un èxit aclaparador perquè és la única postura raonable per als defensors de la nostra llengua, la nostra identitat i la nostra cultura a Europa. Això vol dir gent amb orgull de ser el que són i amb un concepte que a Eivissa no coneixem: DIGNITAT COL·LECTIVA.

19/10/04 8:58 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Jo diria que no només és jove i intel·ligent, sinó que a més es el polític més guapo.

19/10/04 10:44 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Crec que hi ha millors maneres de demostrar DIGNITAT COL·LECTIVA que apuntar-se amb els que varen fer Aznar president dos voltes seguides. Tampoc no és cap sorpresa si tenim en compte que ENE és un vaixell a la deriva exactament igual com Convergència.

19/10/04 12:13 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Van pactar amb el PP com ho van fer amb el PSOE però hi ha qui ha fet coses pitjors: posar com a president de Catalunya un delegat del PSOE (un president "no nacionalista", en paraules de Zapatero), per cert, gràcies Carod!, o a Pepe Borrell a la UE, gràcies Zapatero, gràcies Montilla!. Per cert, si un partit que ha guanyat set eleccions successives (relleu de Pujol inclòs) és un partit "a la deriva", ja m'ho explicaràs. Qui deia que no s'han d'atorgar patents de nacionalisme? Perquè tenim l'esquerra més tronada, més rància i amb més rancúnia d'Europa?

19/10/04 1:34 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Ja m'agradaria tenir un partit com Convergència a Eivissa.

19/10/04 1:36 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Jo també pens que mos aniria millor si en comptes de PP tenguessem Convergència, pero vols dir que ENE hauria de fer de Convergència???? Es ver que ja varem canviar Esquerra per Entesa, pero tambe hauriem de llevar "Ecologista" i rompre es Pacte, i deixarmos de pactes amb aquesta esquerra (segons tu) tan tronada i caduca...

19/10/04 2:10 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Jo no estava repartint patents de res però tampoc m'agrada que em donin lliçons. No he dit que sigui naconalista, perquè de fet no ho sóc, però sí d'esquerres i a molta horna, que diuen. Algun dia els d'ENE haureu de decidir si voleu ser-ho o no. Perquè fer dues coalicions, una amb Convergència i l'altra amb Esquerra Unida i ERC, només amb tres mesos de diferència és el summum de l'incoherència.

19/10/04 2:58 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Quina manera de perdre temps! Pensau que interessen a ningú aquestes batalles parroquials?

19/10/04 3:57 p. m.  
Anonymous Anònim said...

No veig quina és la notícia. ENE té relacions estables amb CiU des de fa molt temps i la majoria de nacionalistes estam en contra de la Constitució europea.

19/10/04 10:10 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Efectivament.

19/10/04 10:30 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Fa uns minuts han dit per la ràdio que Convergència podria votar a favor de la Constitució, després d'algun gest del govern espanyol. Gran gest de dignitat col·lectiva. A vore si ENE encara hi votarà a favor!

20/10/04 7:36 p. m.  
Anonymous Anònim said...

A veure si ho entens d'aquesta manera: EURO-CONVERGENTS PEL NO és una plataforma de militants de CDC que propugna el NO a aquest Tractat Constitucional, i que neix amb data de caducitat (el dia del Congrés Extraordinari de CDC). "Tanmateix, aquesta plataforma respectarà la decisió sobirana del Congrés i en funció del resultat del mateix, la plataforma es dissoldrà o s'obrirà a la resta de la societat civil catalana.
No som, ni serem un grup opositor a l'actual direcció de CDC; és més, la recolzem de totes totes, i és per això que volem ajudar-la a decantar-se per aquest NO que el poble de Catalunya reclama". No es pot dir més clar. Aquestes mostres de dignitat i pluralitat dins de CiU són justament el que no trobaràs a ERC (actualment paradigma de coherència política).

21/10/04 9:43 a. m.  

Afegeix un comentari

<< Home