Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dilluns, d’octubre 18, 2004

Presenta al·legacions contra la seua urbanització

Ens arriba una curiositat notable sobre un dels sectors urbans/urbanitzables que el Pla Territorial Insular recupera a la zona de Cala Tarida. Es tracta d'un dels projectes especulatius més importants que el PTI podria haver enterrat definitivament i no ho farà. El que podem dir és que l'equip de govern del PP tendria bons arguments per canviar d'idea si volgués desclassificar definitivament el sòl afectat.
Resulta que qui va ser el promotor de la urbanització en el seu moment ha presentat al·legacions al PTI demanant que no es permeti la seua construcció. Pareix que aquesta persona ja no és propietària dels terrenys i vol impedir que l'actual propietari executi els plans que va dissenyar. Eivissa Confidencial no ha tengut accés al contengut de les al·legacions però ens diuen que són sòlides, i que fan referència (entre d'altres coses) a la caducitat dels instruments urbanístics en qüestió.
A la cartografia del PTI es pot veure clarament com a la zona de Cala Tarida hi ha cents de mils de metres quadrats de sòl catalogat com a urbà (color gris) sense que hi hagi cap edificació.

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

A l'Illa d'Eivissa governa una mena de màfia urbanística, i massa gent vol formar part de la "famlia". Son com mosques sobre un animal agonitzant.

18/10/04 7:49 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Sí, i els eivissencs els voten.

18/10/04 11:03 a. m.  
Anonymous Anònim said...

i molta gent d'esquerres no fa més que insultar es votants des PP, fent que siga altament improbable que els votin a ells.

18/10/04 11:27 a. m.  
Anonymous Anònim said...

¿Será que los terrenos son ahora propiedad de Matutes, para variar?

18/10/04 1:43 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home