Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dijous, d’octubre 14, 2004

El PP utilitza l'Associació de Vesins contra la Plataforma

A Sant Rafel pràcticament tothom sap que només hi ha 4 o 5 persones que estiguen a favor del túnel previst en el projecte d'autovia. El problema és que aquestes persones són casualment membres de la directiva de l'Associació de Vesins, i de vegades no distingeixen la seua opinió de la de la gent del poble. Per aquesta raó, en Pere Palau no es va contenir mica i va afirmar públicament que "els vesins" estaven a favor del túnel.
Des de fa temps, hi ha gent de la Plataforma contra les Autopistes que es pregunta com pot ser que els interessos particulars o polítics d'alguns directius de l'Associació de Vesins s'imposin al bé dels vesins. De fet, és públic i notori que hi ha qui accepta el túnel perquè pensa que així li expropiaran menys metres de la seua finca. I d'altra banda, el PP ha aconseguit en diverses ocasions impedir que l'Associació fes la voluntat dels socis per interessos de partit. Pareix que, per alguna raó misteriosa, el pes d'un regidor a la directiva pot arribar a ser superior al d'una vintena de socis normals i corrents.

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Molt bé, senyors! Acabeu de desciure un fenòmen molt arrelat a Eivissa, tan nostre com el sofrit pagès: el caciquisme.

14/10/04 7:55 a. m.  
Anonymous Anònim said...

A Santa Gertrudis es va gestionar molt millor: al moment que la directiva va començaren a posar la seua lleialtat política al PP per damunt de la voluntat dels vesins, la varen liquidar. No sé per què no fan igual a Sant Rafel.

14/10/04 9:25 a. m.  

Afegeix un comentari

<< Home