Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

divendres, d’octubre 08, 2004

La "vocació policial" de Llombart li crea problemes

En el sí de la policia municipal de Vila s'estan recollint signatures per demanar la dimissió del regidor de Governació, Leopold Llombart. Segons explicava avui una col·laboradora de la SER, els membres del cos policial denuncien el comportament del regidor, incloent alguns suposats abusos de poder. En diferents cercles de Vila es pronosticava des de fa temps que Llombart tendria problemes amb la policia perquè (segons aquestes mateixes fonts) s'excedia en les seues funcions com a regidor encarregat de la policia. Aquestes funcions no inclouen la de donar ordres directes als policies, cosa que segons diuen el polític fa de forma habitual.

10 Comments:

Anonymous Anònim said...

Tal vegada serà veritat que aquest regidor té tanta estima a la cadira que podria arribar a votar un pla urbanístic municipal que passés per damunt de ses Feixes només per conservar-la.

8/10/04 3:20 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Ja veurem com acaba aquesta història. A lo millor ha d'acabar dimitint per aquestà polèmica amb la policia.

8/10/04 8:45 p. m.  
Anonymous Anònim said...

jo no sé per què ENE va canviar en Maurici per aquest personatge. algú ho sap?

8/10/04 9:05 p. m.  
Anonymous Anònim said...

En Maurici va deixar la política perquè volia aclarir els seus assumptes personals. No tenia res a veure amb problemes a l'Ajuntament. No fa falta recordar que treballar amb la policia municipal significa enfrontar-se cada dia amb una colla d'inútils.

8/10/04 9:38 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Tenéis razón, qué malo y perverso es ese concejal. Mira tú que dar órdenes a sus subordinados. Con lo eficiente, trabajadora y servicial que es la Policia Local de Ibiza!

9/10/04 10:24 a. m.  
Anonymous Anònim said...

És cert que la policia local de vila és un puta caos, i que una part important dels agents són conflictius. Però si és cert que el regidor no pot donar ordres directes als policies (això és una questió legal i jo no en sé res), no es pot dir que siguen els seus subordinats.

9/10/04 12:27 p. m.  
Anonymous Anònim said...

El millor que podria fer la policia de Vila és una profunda renovació del cos, fent fora els individus conflictius, els Torrentes (que n'hi ha uns quants), que són perfectament coneguts dins l'Ajuntament, i passar a ser un cos modern, professional i eficient (tres conceptes que els deuen sonar a japonès, naturalment).

11/10/04 8:23 a. m.  
Anonymous Anònim said...

També diuen que en Llombart va fer amics quan va prohibir a uns quans dur banderes espanyoles a les pistoles.

11/10/04 12:32 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Leopold és d´aquesta classe de persones que quan tenen un càrrec politic perden el nord. Li encanta que la policia es quadri davant ell i s´ha oblidat de defensar el que defensa el seu partit i l´esquerra.
A canvi de seguir ocupant cadira votant un PGOU digne del p.p.

11/10/04 1:02 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Ara que sembla que el Govern té problemes per fer front a les despeses dels centres educatius de Balears, no seria una bona idea deixar de pagar d'una punyetera vegada a directors de col.legi que cobren sense treballar-hi, com en Leopold, o a a mestres com Vicent Tur i Joan Matí Tur?
Després ens queixarem d'impostos, però què volem amb tant paràsit visquent a costa nostra?

21/10/04 7:29 a. m.  

Afegeix un comentari

<< Home