Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

dilluns, d’octubre 18, 2004

Diario de Ibiza censura un article sobre Eivissa Confidencial

Ens expliquen que estava previst (i redactat) un article sobre Eivissa Confidencial, que havia de sortir al suplement Mola del Diario de Ibiza. L'article, però, no va sortir publicat per instruccions específiques dels encarregats del diari. Sobre això, també podem explicar que una persona va dir-nos fa uns dies que l'havien cridat d'Es Diari per parlar amb ell d'aquest article (que encara s'estava preparant), pensant-se que formava part de l'equip d'Eivissa Confidencial.

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Bé, ja sabem que "el decano" va rebre recentment una quantitat de sous per deixar de ser crític amb l'autopista i el PP. Just després d'això, va publicar una entrevista amb na Stella Matutes i va posar la seua foto en portada. D'això se'n diu "deixar-se comprar", i hauria d'avergonyir qualsevol director de diari... excepte el de Ibiza. Premsa independent. És el que Eivissa encara no coneix. Es veu, però, que la fidelitat a la família Matutes i al PP es manté ferma i es tradueix en silenciar l'existència de fenòmens com el d'e-confidencial, que diuen veritats i emprenyen massa.

18/10/04 8:29 a. m.  
Anonymous Anònim said...

D'on treus que han cobrat per parlar bé de les autopistes i el PP? Tampoc es tracta d'utilitzar l'anonimat per deixar anar acusacions gratuïtes...

18/10/04 11:24 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Naturalment, no penso donar-te noms però de tota manera tú on has estat les darreres setmanes? Si has estat a Eivissa és difícil no trobar-te algú que t'ho confirmi (a banda dels fets mateixos).

18/10/04 2:19 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Jo ja coneixia casos de censura amb el "Mola". Una vegada em varen explicar que els "jefes" no havien permès publicar una informació sobre la festa de la Plataforma Antiautopistes durant la campaña electoral.

18/10/04 4:47 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home