Aquesta pàgina ja no s'actualitza. Ara som a http://www.eivissaconfidencial.com

divendres, d’octubre 22, 2004

El tràfic de mercaderies es trasllada cap a Sant Antoni

Tot sembla indicar que hi ha un trasllat creixent del tràfic de mercaderies cap al port de Sant Antoni. Recentment havien sortit notícies sobre l'increment d'activitat en aqueix port, i ahir es confirmava el descens de tràfic al del Vila. Les implicacions d'aquesta tendència són enormes, si tenim en compte que la immensa majoria de naus industrials són a la perifèria de Vila i a la carretera de l'aeroport. Si cada vegada més contenidors arriben per Sant Antoni, el trànsit de camions per la carretera de Sant Antoni i el segon cinturó no pot fer més que augmentar.
Tot i l'impacte que tot això podria tenir en l'equilibri territorial, no consta que hi hagi cap decisió política o administrativa que persegueixi el trasllat del tràfic de mercaderies cap a Sant Antoni. En tot cas, no hi ha hagut ni hi ha a dia d'avui cap debat públic en profunditat sobre el tema. Hi ha, certament, alguna rumorologia que relaciona els interessos de les línies marítimes (que són propietat dels sospitosos habituals) amb els projectes d'autopistes. Però la cosa probablement es mereix una anàlisi més profunda perquè, hi hagi o no interessos ocults, no estam parlant d'un tema menor.

8 Comments:

Anonymous Anònim said...

Tots es camins duen a Roma, o can Matutes que ve a ser lo mateix.

22/10/04 6:45 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Dado el contenido de los comentarios, propongo cambiarle el nombre a esta web. En vez de Eivissa Confidencial, puede pasar a llamarse "Foro de psiquiatría. Sección paranoica anti-Matutes".

22/10/04 7:44 p. m.  
Anonymous Anònim said...

¿Pero tu donde vives? Yo conozco una persona que tuvo problemas con la justicia y en vez de buscar un abogado se fue a ver a Matutes. Aquí todo el mundo cree en la omnipotencia y la omnipresencia de Matutes, para bien y para mal. Será un mito, pero cuando casi todo el mundo lo comparte no puedes decir que sea paranoya.

22/10/04 9:08 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Sí, hombre, sí. Y por si fuera poco Matutes está implicado en el tráfico ilegal de algarrobas y pretende instalar un criadero de champiñones en el túnel de San Rafael. Si es que hay gente simple en esta vida...

24/10/04 4:28 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Dins l'àmbit del transport marítim és un secret a veus que el trasllat de mercaderies al port de Sant Antoni ha estat una decisió presa amb l'única finalitat d'augmentar el trànsit a la carretera de Sant Antoni a Vila i poder justificar la seua ampliació. Tenint en compte la relació Matutes > transport marítim (monopoli) i Matutes > consellera d'autopistes, no cal ser molt llest per veure el funcionament de l'operació.

25/10/04 7:51 a. m.  
Anonymous Anònim said...

El Grupo Matutes tiene intereses en más de una naviera (que pueden sacar algun beneficio por cambiar de puerto), en empresas constructoras (que ganaran dinero con las autopistas), y es cliente de los transportistas, entre muchas otras cosas. Con lo pesetero que este hombre ha sido siempre ¿tu crees que dejará pasar las oportunidades?

25/10/04 7:04 p. m.  
Anonymous Anònim said...

El tràfic de la carretera de S.Antoni no és només l'únic motiu. Al port de Sant Antoni BALEARIA no ha de pagar ni estibadors, ni pràctic ni altres taxes. Aquest és el motiu principal. L'econòmic.

17/11/04 10:42 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Qui pensi que creure que Matutes és qui mou els fils a Eivissa és una paranoia, és que no sap o no vol saber què passa a Eivissa.PP i PSOE no fan res sense demanar-li permís.

17/11/04 10:43 p. m.  

Afegeix un comentari

<< Home